Stoiximan Super League

«Παιχνίδι» με Καμενί!

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού εμφανίζεται ο Κάρλος Καμενί. Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον Καμερουνέζο πορτιέρο, ο οποίος παραχωρείται –για οικονομικούς λόγους- από την Εσπανιόλ. «Ξέρω ότι οι μάνατζερ μου έχουν μιλήσει με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο παίκτης. «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα», είπε ο Βαλβέρδε στους παίκτες. .

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού εμφανίζεται ο Κάρλος Καμενί. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα, ο οποίος παραχωρείται από την Εσπανιόλ.

Η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του 27χρονου γκολκίπερ, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους». Μέχρι στιγμής η διοίκηση δεν έχει αναφέρει τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα ο Καμενί να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν πρόκειται να επηρεάσει την παρουσία του Μπάλας Μέγιερι στην «ερυθρόλευκη» εστία, αφού το τεχνικό επιτελείο θεωρεί ότι είναι στο χέρι του νεαρού πορτιέρο να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας. Όσον αφορά τον Καμενί, τη φετινή σεζόν δεν έχει παίξει σε κάποιο ματς με τη φανέλα της Εσπανιόλ.

«Ξέρω ότι οι μάνατζερ μου έχουν μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Δεν έχω, όμως, ενημέρωση για πρόταση ή κάτι πιο προχωρημένο, ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από άλλη ομάδα. Ξέρω ότι ο μάνατζερ μου και οι συνεργάτες του κάνουν επαφές το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έχω ενημερωθεί ακόμη για επίσημη πρόταση. Τις επόμενες ημέρες θα πάντως θα γνωρίζω ακριβώς που βρισκόμαστε και ποιες ομάδες με θέλουν», δήλωσε ο Καμενί στον Πρωταθλητή και πρόσθεσε:

«Σίγουρα με ενδιαφέρει πολύ ο Ολυμπιακός. Αν μου γίνει πρόταση θα εξαντλήσω κάθε πιθανότητα για να φορέσω την φανέλα της ελληνικής ομάδας... Με έχει ενημερώσει για όλα ο Μακούν. Τα είπαμε πριν λίγο καιρό, και με ενημέρωσε για το πόσο ικανοποιημένος είναι στον Ολυμπιακό...Ενας επιπλέον λόγος που θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό είναι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ξέρω ότι κάνει εκπληκτική δουλειά στην Ελλάδα και θα ήθελα να ξαναπαίξω γι’αυτόν. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα και να συνεχίσω στον Ολυμπιακό».

«Κοιτάμε μόνο τον Αστέρα…»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στη σημερινή προπόνηση (στις 17:00) θα φανούν οι σκέψεις του Ερνέστο Βαλβέρδε για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει τους Πειραιώτες απέναντι στους Αρκάδες.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Γιάννη Μανιάτη ως αμυντικό χαφ, όμως θα δώσει «ανάσες» στον Νταβίντ Φουστέρ. Την ίδια ώρα, ο Φραν Γέστε αναμένεται να είναι στη βασική ενδεκάδα και ίσως να πάρει τη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ενδέχεται να επιστρέψει στον εξ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν αποκλείεται, επίσης, να πάρουν φανέλα βασικού ο Μάρκο Πάντελιτς και ο Βιθέντε Μόνχε, ενώ στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Όσον αφορά τον Λιούμπομιρ Φέισα, στη χθεσινή προπόνηση έδειξε καλά και θα είναι πιθανότατα στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

«Πρέπει να ξεχάσουμε τη Μαρσέιγ. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη», ήταν χθες τα λόγια του Βαλβέρδε στους παίκτες.

Στο Red Store (στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης"), το επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού, θα βρεθούν σήμερα (26/11) και ώρα 14:00, ο σκόρερ του γκολ στον αγώνα με την Μαρσέιγ, Γιάννης Φετφατζίδης και ο δημιουργός του, με την εκπληκτική πάσα που έδωσε, Φρανθίσκο Γέστε.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x