Stoiximan Super League

«Κάτι καλό θα κάνουμε…»

Υποσχέσεις για λύση που θα βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο δια στόματος του Νίκου Νοτιά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μιλώντας στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων» από τη Νέα Υόρκη δεσμεύτηκε για την παρουσία του στη γενική συνέλευση στις 2 Δεκεμβρίου και άφησε να εννοηθεί πως θα έχει… ευχάριστα νέα. «Κάτι καλό θα κάνουμε για την ομάδα», τόνισε. Για το 3x3 η «Ένωση» απόψε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Υποσχέσεις για λύση που θα βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο δια στόματος του Νίκου Νοτιά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μιλώντας στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων» από τη Νέα Υόρκη δεσμεύτηκε για την παρουσία του στη γενική συνέλευση στις 2 Δεκεμβρίου και άφησε να εννοηθεί πως θα έχει… ευχάριστα νέα.

«Φυσικά και θα είμαι στην Αθήνα. Θα είμαι στη γενική συνέλευση, όπως οφείλω να κάνω», δήλωσε και πρόσθεσε: «Θα δούμε τι θα γίνει. Κάτι καλό θα κάνουμε για την ομάδα. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ΑΕΚ προκειμένου να τη βοηθήσουμε. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για το καλό της ΑΕΚ. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Δεν πρόκειται να πάρουμε καμία απόφαση που θα υποθηκεύσει την ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι προς το παρόν. Όλα θα τελειώσουν την ημέρα της γενικής συνέλευσης. Μέχρι τότε θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Νίκος Νοτιάς βρίσκεται σε επαφή με επιχειρηματία από τις ΗΠΑ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Αδαμίδης ολοκλήρωσε τις επαφές του με εταιρείες στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να παρουσιάσει κάτι χειροπιαστό στη γενική συνέλευση στις 2 Δεκεμβρίου.

Έτοιμη για το 3x3

Την τρίτη διαδοχική νίκη, που θα τη φέρει-έστω και προσωρινά-στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας θέλει απόψε (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το www.sport-fm.gr) η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Νίκος Κωστένογλου ετοιμάζει δύο αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό την Τετάρτη.

Αντί του τραυματία Καφέ (που θα επιστρέψει πλέον το 2012) θα παίξει ο Μπέλεκ, ενώ όλα δείχνουν πως ο Κάλα θα προτιμηθεί από τον Δέλλα ως παρτενέρ του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Στο 4-2-3-1 θέση θα πάρουν οι: Αραμπατζής, Καράμπελας, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Μάκος, Βάργκας, Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ και Λυμπερόπουλος. Στην 20μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται και οι Κωνσταντόπουλος, Γκερέιρο, Δέλλας, Αργυρίου, Σιαλμάς, Μπερνς, Γεωργέας, Κλωναρίδης και Φούντας. Οι τραυματίες Καφές και Γκούντγιονσεν, ο ανέτοιμος Λαγός και ο Γκέντσογλου που ζήτησε να αποκλειστεί από την αποστολή είναι οι απουσίες της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x