Stoiximan Super League

«Δεν υπάρχει θέμα Καμενί»

Σε επίσημη διάψευση του ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Κάρλος Καμενί προχώρησε ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ δεν ασχολείται με την περίπτωση του γκολκίπερ της Εσπανιόλ και αποδίδει το θέμα σε δημοσιεύματα τα οποία αρνείται να σχολιάσει «παραμονές δύσκολων αγώνων στους οποίους είναι στραμμένη όλη η προσοχή της ομάδας»

Σε επίσημη διάψευση του ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Κάρλος Καμενί προχώρησε ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ δεν ασχολείται με την περίπτωση του γκολκίπερ της Εσπανιόλ και αποδίδει το θέμα σε δημοσιεύματα τα οποία αρνείται να σχολιάσει «παραμονές δύσκολων αγώνων στους οποίους είναι στραμμένη όλη η προσοχή της ομάδας»


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τη φέρουν να ενδιαφέρεται και μάλιστα να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον τερματοφύλακα της Εσπανιόλ Καμενί, τα οποία προωθεί, εδώ και αρκετές ημέρες, μέσω των κειμένων του ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Νικολακόπουλος.

Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα, τα οποία για πολλοστή φορά καλούμαστε να σχολιάσουμε, παραμονές δύσκολων αγώνων σίγουρα δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αφορά τους δύσκολους αγώνες που έχει η ομάδα μας μπροστά της, και στους οποίους είναι στραμμένη όλη μας η προσοχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x