Stoiximan Super League

Κατάρα!

Και τα κακά μαντάτα για τον Βαλβέρδε… συνεχίζονται! Την ώρα που ο Βάσκος τεχνικός έβλεπε τον Γέστε να αποχωρεί από την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού με ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο, με αποτέλεσμα να τον «κόψει» από την αποστολή για τον αυριανό (27/11, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μάθαινε πως η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Φέισα έδειξε μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο! Προπονήθηκε, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και «κόπηκε» ξανά ο Ιμπαγάσα.

Και τα κακά μαντάτα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε… συνεχίζονται!

Την ώρα που ο Βάσκος τεχνικός έβλεπε τον Γέστε να αποχωρεί από την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού με ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο, με αποτέλεσμα να τον «κόψει» από την αποστολή για τον αυριανό (27/11, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μάθαινε πως η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Φέισα έδειξε μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξιό γόνατο!

Κάτι που σημαίνει, φυσικά, πως ο Σέρβος θα αργήσει να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία, τουλάχιστον ένα μήνα! Όσο για τους Γέστε και Ιμπαγάσα, οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο πρώτος ήταν αρκετές για να τον… κρατήσουν στην Αθήνα, ενώ ο Αργεντινός δεν είναι έτοιμος, αν και η αντίστροφη μέτρηση, για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση, ξεκίνησε.

Μ' αυτά και μ' αυτά, όμως, ο Βαλβέρδε και κατ' επέκταση ο Ολυμπιακός, έχει μείνει χωρίς μέσους, αφού Φέισα, Ιμπαγάσα, Γέστε Ορμπάιθ και Μακούν δεν βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού! Οπότε, είναι δεδομένο πως οι Μανιάτης και Μοδέστο θα είναι τα χαφ στην Τρίπολη (ήταν γνωστό από πριν, άλλωστε), ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά, η αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Από εκεί και πέρα, οι Μακούν και Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης και σιγά σιγά ανεβάζουν στροφές (ειδικά ο δεύτερος δεν θα αρχίσει να επιστρέψει), ενώ ο Ορμπάιθ έκανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Βαλεριάνος, θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x