Stoiximan Super League

«Ξημερώνει μια καλύτερη μέρα…»

Ικανοποιημένος, αν μη τι άλλο, από τη σπουδαία νίκη (2-1) του Πανιωνίου και μάλιστα, μ' αυτόν, μετά από ένα χρόνο, στον πάγκο του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη ο Άκης Μάντζιος. «Από σήμερα αρχίζει να ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για τον Πανιώνιο…», τόνισε. Πρόμπιερζ: «Δεν είχαμε συνοχή και συνεργασία».

Ικανοποιημένος, αν μη τι άλλο, από τη σπουδαία νίκη (2-1) του Πανιωνίου και μάλιστα, μ' αυτόν, μετά από ένα χρόνο, στον πάγκο του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη ο Άκης Μάντζιος.

«Από σήμερα αρχίζει να ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για τον Πανιώνιο…», τόνισε.

«Καταρχήν, να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάνανε εκπληκτική εμφάνιση. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τα προβλήματα από το μυαλό μας και να ασχοληθούμε μόνο με τον Άρη. Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ματς και ίσως, έπρεπε να πετύχουμε πιο πολλά γκολ. Μόνο για ένα 5λεπτο μετά το γκολ του Άρη χάσαμε κάπως τον έλεγχο, αλλά, τελικά, νικήσαμε. Δίκαια. Δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και όσον αφορά την τακτική, αλλά και την ψυχολογία. Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση και στα διοικητικά. Από σήμερα αρχίζει να ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για τον Πανιώνιο», είπε ο κόουτς της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Τί αλλάξατε στην ομάδα και είχε αυτή την εικόνα;

«Ήθελα να αλλάξω το σχηματισμό και να προσθέσω ταχύτητα. Δεν άλλαξα σε δύο μέρες την τακτική. Δώσαμε βάρος στην ψυχολογία και με αλλαγές προσώπων παρουσιάσαμε καλή εικόνα».

Οι τραυματισμοί των Σκέμπρι, Σάμαρη είναι σοβαροί;

«Μυϊκοί σπασμοί είναι και για τους δύο. Θα τους δούμε τη Δευτέρα, ας ελπίσουμε να τους έχουμε μαζί μας στο επόμενο ματς».

Στον αντίποδα, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στάθηκε στην έλλειψη συνοχής και συνεργασίας των ποδοσφαιριστών του: «Τόσο καιρό στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιες φορές που άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις. Εγώ πάντα θέλω να κερδίζω. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Έτσι ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα, να αντιδρούμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε πρόβλημα στη συνοχή. Να καταλάβουμε ότι είμαστε στον Άρη, να τα δώσουμε όλα για την ομάδα. Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, σκοράραμε αλλά μετά μείναμε πάλι λίγο πίσω και τα τελευταία λεπτά ήταν σαν να παίζαμε με δέκα παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Καζναφέρη. Κρίμα που δεν πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Τα τελευταία 20 λεπτά ήμασταν καλοί. Θα δουλέψουμε για το επόμενο ματς. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη να αλλάξουμε όσα πρέπει να διορθωθούν. Θα επιχειρήσουμε να δώσουμε μια… φωτιά στην ομάδα με την ενσωμάτωση νέων παικτών. Η τελευταία εβδομάδα ήταν χαράς, επειδή είχαμε νικήσει. Αυτή την εβδομάδα θα είμαστε στεναχωρημένοι διότι χάσαμε».

Πού οφείλεται η αλλαγή εικόνας σε σχέση με το ματς με τον ΟΦΗ;

«Εκείνο το ματς ήταν τελείως διαφορετικό. Σήμερα μας έλειπε η συνοχή και η συνεργασία. Είναι δύσκολο σε 20 μέρες που βρίσκομαι εδώ να τα αλλάξουμε όλα. Θα το προσπαθήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x