Stoiximan Super League

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας…

Η κίνηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να αναγγείλει από τα μεγάφωνα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ στο γήπεδο, αποτελεί μια μεγάλη επιβράβευση του κόσμου. Ο οποίος παρά το κρύο, πήγε στο ΟΑΚΑ να δει την ομάδα που αγαπάει, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΠΑΕ. Και από την καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ διοίκησης και λαού, επωφελείται γενικότερα η ομάδα.

Η κίνηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να αναγγείλει από τα μεγάφωνα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ στο γήπεδο, αποτελεί μια μεγάλη επιβράβευση του κόσμου.

Ο οποίος παρά το κρύο, πήγε στο ΟΑΚΑ να δει την ομάδα που αγαπάει, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΠΑΕ.

Και από την καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ διοίκησης και λαού, επωφελείται γενικότερα η ομάδα.

Κι όχι μόνο η ομάδα αγωνιστικά, αλλά όλος ο Παναθηναϊκός. Αφού η οικονομική κρίση ταλαιπωρεί κάθε νοικοκυριό και με κινήσεις σαν αυτή, όλοι βγαίνουν «κερδισμένοι».

Οι «πράσινοι» οπαδοί θα μπορούν πιο εύκολα να πάνε στο γήπεδο. Κάτι πολύ σημαντικό αφού όλοι έχουν ανάγκη να ξεχάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Και το γήπεδο είναι ένας χώρος τέτοιος…

Από την άλλη πλευρά, η μαζική προσέλευση του κόσμου παρά το φθηνό εισιτήριο βολεύει και τους διοικούντες. Ναι μεν το κέρδος από την πώληση ενός εισιτηρίου είναι μικρότερο, αλλά η χωρητικότητα του ΟΑΚΑ επιτρέπει κάτι τέτοιο μια και ο κόσμος θα πολλαπλασιαστεί. Ήταν κάτι που το έδειξε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ άλλωστε.

Όλο αυτό, φυσικά θα βοηθήσει και την ομάδα. Το αχανές ΟΑΚΑ σιγά-σιγά μετατρέπεται σε έδρα. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος, αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και η στήριξη των οπαδών του, μπορεί να βοηθήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και ο βασικός στόχος. Κι αν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα και τα 17 εκατομμύρια ευρώ από την UEFA για την συμμετοχή του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα χρειάζεται κανέναν πρίγκιπα και καμία Arboris. Θα χρειάζεται ένα σχέδιο σαν το φετινό.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x