Stoiximan Super League

Ζητείται ελπίς και… χαφ!

Το θέμα του επενδυτή είναι το μείζον, αλλά όχι και το μόνο όπου συνεχίζει να «ψάχνεται» η ΑΕΚ. Την ώρα, λοιπόν, που ο κόσμος αναζητεί ελπίδα για να περιμένει 45 μέρες και οι παίκτες αναζητούν κουράγιο για ν’ αντέξουν στο ίδιο διάστημα και να μην προχωρήσουν σε προσφυγές, ο Νίκος Κωστένογλου αναζητεί… χαφ για να χρησιμοποιήσει στο ματς με την Κέρκυρα.

Το θέμα του επενδυτή είναι το μείζον, αλλά όχι και το μόνο όπου συνεχίζει να «ψάχνεται» η ΑΕΚ.

Την ώρα, λοιπόν, που ο κόσμος αναζητεί ελπίδα για να περιμένει 45 μέρες και οι παίκτες αναζητούν κουράγιο για ν’ αντέξουν στο ίδιο διάστημα και να μην προχωρήσουν σε προσφυγές, ο Νίκος Κωστένογλου αναζητεί… χαφ για να χρησιμοποιήσει στο ματς με την Κέρκυρα.

Αν η εξέλιξη με τον ενδιαφερόμενο (αλλά άγνωστο) υποψήφιο επενδυτή αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη από τον κόσμο, η λέξη «επιφύλαξη» δεν είναι η σωστή για να περιγράψει το πώς αντιμετωπίστηκε από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Με αρκετούς απ’ αυτούς να βρίσκονται στα όρια τους λόγω των πολύμηνων οφειλών της ΠΑΕ απέναντί τους, το αίτημα για επιπλέον υπομονή που βλέπουν ότι θα τους ζητηθεί (σήμερα δεν πήγε κανένας να τους ενημερώσει) λογικό είναι να μην προκάλεσε και… ενθουσιασμό. Ακόμα, λοιπόν, κι αν το κλίμα ήταν και παραμένει εξαιρετικό στα αποδυτήρια, νέες περιπτώσεις Γκέντσογλου δεν έχουν εκδηλωθεί, αλλά δεν μπορούν και ν’ αποκλειστούν προσεχώς.

Αυτό που μπορεί να αποκλειστεί, πάντως, είναι το ενδεχόμενο να μην παρουσιαστούν απόλυτα επαγγελματίες (όπως απέδειξαν άλλωστε μέχρι σήμερα) και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης απ’ αυτό της Κυριακής με την Κέρκυρα. Όσοι τελοσπάντων -και ειδικά εκείνοι που παίζουν στα χαφ- μπορέσουν να βρεθούν εκεί!

Κι αυτό διότι ο τραυματισμός του Βάργκας προστέθηκε σ’ εκείνον του Καφέ (έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Φούντα την Παρασκευή), στην τιμωρία του Μάκου (έχει δηλωθεί να εκτίσει με τους Φαίακες) και στην ηθελημένη απουσία του Γκέντσογλου. Έκανε, έτσι, σχεδόν υποχρεωτική την παραμονή του Γεωργέα στα χαφ και… μετρημένα τα κουκιά γι’ αυτόν που θα βρεθεί δίπλα του (πιθανότατα ο Ρίκκα, με αουτσάιντερ και τολμηρή επιλογή τον Γκερέιρο).

Την ίδια ώρα, ο τραυματίας Λυμπερόπουλος (έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ελαφρύ τρέξιμο την Παρασκευή) θεωρείται βέβαιο πως θα κρατήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Σιαλμά -που εξάλλου ήταν σκόρερ και από τους διασωθέντες με την Άντερλεχτ. Σε κάθε περίπτωση, τα πλάνα του Κωστένογλου θα φανούν στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Κυριακής το οποίο -ως πρώτο μετά την κρίσιμη Γ.Σ. και σε καλή ώρα (15:00), αναμένεται με ενδιαφέρον για την προσέλευση και την αντίδραση του κόσμου στις εξελίξεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x