Stoiximan Super League

Του 'κοψε τη μαγκιά!

Ανώμαλη προσγείωση για τον ΠΑΟΚ! Οι «Ζωσιμάδες» και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποδείχθηκαν όσο φιλόξενοι ήταν το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και η Τότεναμ, με το τελικό 2-2 να αφήνει τον «Δικέφαλο» με μόλις μία νίκη στους τελευταίους οκτώ αγώνες στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και να αναρωτιέται «τι έφταιξε πάλι»;

Ανώμαλη προσγείωση για τον ΠΑΟΚ!

Οι «Ζωσιμάδες» και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποδείχθηκαν όσο φιλόξενοι ήταν το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και η Τότεναμ, με το τελικό 2-2 να αφήνει τον «Δικέφαλο» με μόλις μία νίκη στους τελευταίους οκτώ αγώνες στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και να αναρωτιέται «τι έφταιξε πάλι»;

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο πρώην "ασπρόμαυρος", Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, που έβαλε δύο φορές (6', 49') μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Αθανασιάδης (17') και Λάζαρ (72' πεν.) έσωσαν τα προσχήματα για την ομάδα του Μπόλονι. Δεν μέτρησε τέρμα του Μπεσέρα στο πρώτο μέρος...



Έπειτα από τον θρίαμβο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με την ιστορική νίκη επί της Τότεναμ και την πρόκριση στους «32» του Europa League ο ΠΑΟΚ «υποχρεώθηκε» σε ανώμαλη προσγείωση στους «Ζωσιμάδες». Κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια στο Λονδίνο και χωρίς βασικά στελέχη -όχι ότι αποτελεί δικαιολογία ή ελαφρυντικό, απλά σημειώνεται- «πλήρωσε» το χαλαρό ξεκίνημα.

Ένας παλιός φίλος, αλλά με καμία διάθεση να αποδειχθεί τέτοιος και στο γήπεδο, ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, τον «ανάγκασε» από νωρίς να «κυνηγά» το σκορ, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα δεν είχε πρόβλημα -μέσα από την μικρή περιοχή- να πλασάρει τον Κρέσιτς. Οι γηπεδούχοι έβγαζαν περισσότερη ενέργεια, ήταν πιο επιθετικοί και έμοιαζαν να έχουν επιβάλει τον ρυθμό τους. Ωστόσο η κλάση του Λάζαρ (ωραία σέντρα στην περιοχή) η κακή αντίδραση του Βάντερσον («κατέβασε» την μπάλα αντί να διώξει) και ο Αθανασιάδης (δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη) επανέφεραν τις ισορροπίες.

Οι Γιαννιώτες συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, να βγαίνουν επικίνδυνα μπροστά, να έχουν τις φάσεις, αλλά όχι και το προβάδισμα που ‘θα ταν μια λογική εξέλιξη. Απεναντίας είδαν τον Αρετόπουλο να μην μετρά το τέρμα που σημείωσε ο Μπεσέρα, καταλογίζοντας φάουλ σε υπερβολικό πέσιμο του Έτο.

Το ίδιο δυναμικά μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου και γρήγορα η πίεσή τους απέδωσε καρπούς. Με «δράστη» ξανά τον Μπακαγιόκο που έπιασε στον ύπνο τους «ασπρόμαυρους» πήραν εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ. Ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά το επόμενο διάστημα, με τον ΠΑΟΚ να μην μοιάζει ικανός να αντιστρέψει την κατάσταση. Το λάθος του Τζημόπουλου (χέρι μέσα στην περιοχή) του έδωσε μεν την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς (ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάζαρ) αλλά φανερά χωρίς δυνάμεις δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr





ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα (78’ Κυριάκος), Σκούφαλης (66’ Ζαϊρί), Μπακαγιόκο (86’ Κεϊτά).

Στον πάγκο: Κηπουρός, Τάσιος, Ντε Βισέντι, Κουέβας.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία (70’ Παπάζογλου), Φωτάκης (54’ Ίβιτς), Λάζαρ, Γεωργιάδης (70’ Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γλύκος, Μπαλάφας, Σνάουτνσερ, Αρίας.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καρατζίκας (Αθηνών)
Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x