Stoiximan Super League

Δύσκολα ο Λαγός

Μία ακόμη απώλεια θα έχει-κατά πάσα πιθανότητα-η ΑΕΚ στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου. Στη λίστα των σίγουρα απόντων Λεονάρντο, Δέλλα, Λυμπερόπουλου, Βάργκας, Καφέ και Γκούντγιονσεν, προστίθεται και ο Παναγιώτης Λαγός. Περιορισμένες οι επιλογές για την ενδεκάδα. Τετραήμερη άδεια στις γιορτές για τους «κιτρινόμαυρους».

Μία ακόμη απώλεια θα έχει-κατά πάσα πιθανότητα-η ΑΕΚ στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου.

Στη λίστα των σίγουρα απόντων Λεονάρντο, Δέλλα, Λυμπερόπουλου, Βάργκας, Καφέ και Γκούντγιονσεν, προστίθεται και ο Παναγιώτης Λαγός.

Ο αριστερός μπακ-χαφ της «Ένωσης» δεν κατάφερε ούτε την Τετάρτη να προπονηθεί (λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο), ακολούθησε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ο Νίκος Κωστένογλου καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να τον υπολογίζει, όπως και τον Σάββα Γκέντσογλου που έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

Οι επιλογές για την ενδεκάδα είναι περιορισμένες. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τους Αραμπατζή, Καράμπελα, Κοντοέ, Μανωλά, Κάλα, Γεωργέα, Μάκο, Κάρλος, Μπέλεκ και Σιαλμά, ενώ θέση βασικού διεκδικεί ο Γκερέιρο.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε στους παίκτες του πως θα έχουν τετραήμερη άδεια στις γιορτές. Μετά το ματς με την Καλαμάτα για το Κύπελλο στις 22 Δεκεμβρίου, οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι ελεύθεροι μέχρι και τις 26 του μήνα, ενώ στις 27 θα δώσουν το «παρών» στα Σπάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x