Stoiximan Super League

«Θέλω άλλη νοοτροπία»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος κράτησε την μαχητικότητα του Ατρομήτου στο δεύτερο μέρος (η οποία πάντως δεν στάθηκε ικανή για να αποφευχθεί η ), αλλά έμεινε ανικανοποίητος από τη συνολική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στην Τούμπα.

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος κράτησε την μαχητικότητα του Ατρομήτου στο δεύτερο μέρος (η οποία πάντως δεν στάθηκε ικανή για να αποφευχθεί η ήττα), αλλά έμεινε ανικανοποίητος από τη συνολική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στην Τούμπα.

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας σχολίασε: «Από τη δική μας πλευρά σε τέτοια δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια δεν παρουσιάζουμε τη νοοτροπία που θα ήθελα. Αυτό συμβαίνει σε τρεις - τέσσερις ποδοσφαιριστές. Αυτό συνέβη στο πρώτο ημίχρονο όπου ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια δημιούργησε το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στο επίπεδο να ανταγωνιζόμαστε τόσο καλές ομάδες όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Για τη φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι Θεσσαλονικείς αρκέστηκε να πει πως «από εκεί που κάθομαι δεν μπορούσα να δω. Ήταν παράξενο γιατί πήρε την απόφαση ο βοηθός που ήταν στα 30 μέτρα και όχι ο διαιτητής που ήταν στα πέντε μέτρα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για διαιτησία επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x