Stoiximan Super League

Όχι πια (εντελώς) απλήρωτοι

Ένα-έστω και μικρό-μέρος των δεδουλευμένων θα μπει εντός της εβδομάδας στους λογαριασμούς των παικτών της ΑΕΚ. Πράξεις κι όχι… λόγια περιμένουν οι ποδοσφαιριστές. «Σας στηρίζω», το μήνυμα του Νίκου Κωστένογλου. Έτοιμος ο Λυμπερόπουλος, αλλά αναμένεται να προφυλαχθεί με Στουρμ εν όψει Ατρομήτου. Προτεραιότητα το προσύμφωνο με τον υποψήφιο επενδυτή για τη διοίκηση.

Ένα-έστω και μικρό-μέρος των δεδουλευμένων θα μπει εντός της εβδομάδας στους λογαριασμούς των παικτών της ΑΕΚ.

Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν από ένα έμβασμα του μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά (δεν αναμένεται να ξεπερνά τις 400.000 ευρώ) και κάποια χρήματα που προβλέπεται να εισπράξει η ΠΑΕ.

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν αυτή τη φορά οι δεσμεύσεις της διοίκησης απέναντί τους να γίνουν πράξη, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Αν, ωστόσο, δεν τηρηθεί η υπόσχεση για πληρωμές μέσα στην εβδομάδα, αναμένονται από εβδομάδα αντιδράσεις που δεν θα περιοριστούν σε μία προειδοποιητική ανακοίνωση, όπως εκείνη της περασμένης Τρίτης.

«Σας στηρίζω και δεν είμαι αδιάφορος. Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω. Όποιος έχει πρόβλημα, να μου το πει», είπε ο Νίκος Κωστένογλου στη χθεσινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του.

Λιγότερα τα προβλήματα

Η προσοχή της ΑΕΚ στρέφεται πρώτα στο ματς της Τετάρτης με τη Στουρμ στην Αυστρία για το Europa League. Ο Νίκος Κωστένογλου θα ενεργοποιήσει ξανά τον Κώστα Μανωλά. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι Δέλλας, Καφές, Γκούντγιονσεν, Βάργκας, Λαγός και Λεονάρντο. Οι τρεις τελευταίοι, ωστόσο, έχουν ελπίδες για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο, όπου αναμένεται να επανεμφανιστεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Μεσσήνιος φορ επέστρεψε πολύ νωρίτερα του αναμενόμενου από τον τραυματισμό του στο δικέφαλο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά δύσκολα θα ακολουθήσει την ομάδα στην Αυστρία. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει το πρωί της Τρίτης για το Γκρατς.

Θες την ΑΕΚ; Απόδειξη

Οι επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με τον εκπρόσωπο του υποψηφίου επενδυτή, Γιάννη Βλάχο, είναι συνεχείς, αλλά παρά την αισιοδοξία που υπάρχει για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, από την ΠΑΕ αποφεύγονται τα μεγάλα λόγια. Σε πρώτη φάση, περιμένουν τις επόμενες ημέρες την υπογραφή ενός προσυμφώνου συνεργασίας, προκειμένου να υπάρχει μία απτή απόδειξη του ενδιαφέροντος του άγνωστης ταυτότητας επενδυτή. Σε αυτό θα πρέπει να καθορίζονται οι όροι της πιθανής συνεργασίας των δύο πλευρών και οι εκατέρωθεν δεσμεύσεις/υποχρεώσεις για να προχωρήσει η συμφωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x