Stoiximan Super League

Τέρμα τα… γκάζια!

Τη νίκη με την οποία θα σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος «δοκιμάζεται» στην έδρα του Λεβαδειακού (18:00, Novasports 1 και σε real time από το www.sport-fm.gr). Οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα επιδιώξουν να τελειώσουν το ματς όπως την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα. .

Τη νίκη με την οποία θα σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος «δοκιμάζεται» στην έδρα του Λεβαδειακού (18:00, Novasports 1 και σε real time από το www.sport-fm.gr).

Οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα επιδιώξουν να τελειώσουν το ματς όπως την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα.

Επίσης, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί που έχουν χτίσει και να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα» μετά την ήττα (0-2) από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπαθήσει να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές που είναι λιγότερο κουρασμένοι από τους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Ξέρω ότι υπάρχει κούραση σε κάποιους από εσάς, αλλά αυτό που΄εχει σημασία είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να έχουμε συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε και να νομίζουμε ότι θα περάσουμε εύκολα από εκεί», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού στους παίκτες κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μαρκάνο και Τοροσίδη. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ και ο Μανιάτης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Μιραλάς, Φετφατζίδης και Αμπντούν (ή Τζεμπούρ). Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πάντελιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ποτουρίδης, Φουστέρ και Μόνχε. Εκτός έμειναν οι Φέισα, Μακούν, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Γέστε.

Προϊστορία

Έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακού στην έδρα του Λεβαδειακού στην Α’ Εθνική. Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ήταν στις 3 Οκτωβρίου 2009, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0 των γηπεδούχων. Τα τέρματα εκείνης της αναμέτρησης είχαν σημειώσει ο Όσκαρ, ο Ντουντού και ο Ντιόγο.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

03/10/2009 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-3 (5΄ Οσκαρ, 29’ πέν. Ντουντού, 40΄ Ντιόγο)
05/04/2009 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-2 (17' Ντιμπαλά - 28' Νταρμπισαϊρ, 75' Γκαλέτι)
23/03/2008 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-3 (7' Ντιμπαλά - 19' Γκαλέτι, 32' Μπελούτσι, 35' Κοβάσεβιτς)

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x