Stoiximan Super League

Το σχέδιο του Μαρινάκη

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού έδειξαν ότι σκέφτεται να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2010. Πώς σκέφτεται να κινηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το συγκεκριμένο θέμα. Στις 14:00 η κλήρωση για τις φάσεις των «32» και «16» του Europa League.

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού έδειξαν ότι σκέφτεται να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2010.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να προτείνει την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο και δεν θα πιέσει τον 47χρονου προπονητή να απαντήσει, όπως είχε κάνει και την περσινή σεζόν.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ γνωρίζει καλά τι άνθρωπος είναι ο Βαλβέρδε, αφού έχουν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία και οι συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα να γίνουν όπως πέρσι.

Δεν αποκλείεται μετά τις γιορτές οι δύο πλευρές να συναντηθούν και ο κ. Μαρινάκης να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού. Πάντως, θεωρείται δεδομένη η πρόθεση της διοίκησης να κρατήσει το «μυρμήγκι» στο τιμόνι της ομάδας.

Η ώρα της κλήρωσης

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τις φάσεις των «32» και «16» του Europa League, το οποίο θα θυμίζει αρκετά… Champions League μετά τον αποκλεισμό ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών και αν η τύχη τους χαμογελάσει, τότε θα έχουν αρκετές πιθανότητες να διακριθούν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA. Πάντως, στη σημερινή κλήρωση δεν θα δώσει το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x