Stoiximan Super League

Αντίο με… νίκη στο 2011!

Το «δύο στα δύο» θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το www.sport-fm.gr). Οι «πράσινοι» θέλουν – μετά τη Νέα Σμύρνη – να διπλασιάσουν τις νίκες τους, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα για το 2011. Περίπου 30.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» αναμένεται να βρεθούν στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρακολουθήσει από μπουθ την αναμέτρηση.

Το «δύο στα δύο» θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το www.sport-fm.gr). Οι «πράσινοι» θέλουν – μετά τη Νέα Σμύρνη – να διπλασιάσουν τις νίκες τους, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα για το 2011.

Χωρίς αλλαγές θα παραταχθεί το «τριφύλλι», αν και ο Ζοσέ Γκόμες δεν άνοιξε τα χαρτιά του στη χθεσινή-τελευταία προπόνηση της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Καπίνο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του θα βρίσκονται – από δεξιά προς αριστερά – οι Μαρίνος, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τους Ζέκα και Κουίνσι. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Λέτο και ο Κλέιτον.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Καραγκούνης, Βύντρα, Σαριέγκι, Ρούντολφ, Μαυρίας και Βιτόλο. Εκτός έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος και Μπιάρσμιρ,

Με τον Φερέιρα στο μπουθ…

Πέρα από τους αγωνιστικούς λόγους, υπάρχει ακόμη ένας για τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα βρίσκεται σε σουίτα του ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, ύστερα από το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά από τις προπονήσεις.

… και τον κόσμο στις εξέδρες

Εκτός του κ. Φερέιρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού καλούνται να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στους περίπου 30.000 οπαδούς που θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θέλουν να δουν την ομάδα να φτάνει στη νίκη, προσφέροντας ταυτόχρονα και θέαμα όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Προϊστορία

Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες μετράει ο Παναθηναϊκός εντός έδρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Την περσινή σεζόν οι «πράσινοι» είχαν νικήσει τους Αρκάδες με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Σαριέγκι στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Τσιώλης έχει καλή παράδοση απέναντι στο «τριφύλλι», αφού πριν από περίπου έναν χρόνο (18/12/2010) είχε φύγει ως νικητής (1-0) με τον Ολυμπιακό Βόλου από το ΟΑΚΑ.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

10/04/2011 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (82' Σαριέγκι)
22/11/2009 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (74΄ Σισέ - 61΄ Ουντότζι)
30/11/2008 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (44' Πετρόπουλος - 71' Μπαστία)
03/02/2008 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-0 (76' Εντόι, 87' Σαλπιγγίδης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x