Stoiximan Super League

Μπάλλας: «Στόχος η τετράδα και βλέπουμε»

Η ικανοποίηση στο Περιστέρι μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί της ΑΕΚ (1-0) ήταν διάχυτη και ο Παναγιώτης Μπάλλας έθεσε ως στόχο της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα. Ο νεαρός αμυντικός μέσος είχε για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλή παρουσία μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και τόνισε πως είναι ευχάριστο για κάθε παίκτη να υπάρχει πίστη στους νέους ποδοσφαιριστές.

Η ικανοποίηση στο Περιστέρι, μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί της ΑΕΚ (1-0) ήταν διάχυτη και ο Παναγιώτης Μπάλλας έθεσε ως στόχο της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος είχε για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλή παρουσία μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και τόνισε πως είναι ευχάριστο για κάθε παίκτη να υπάρχει πίστη στους νέους ποδοσφαιριστές.

«Η αναμέτρηση κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Δεν πιστεύω ότι θέλαμε ρεβάνς για το κύπελλο αλλά τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία. Στόχος μας παραμένει η τετράδα. Ο Ατρόμητος πιστεύει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι ευχάριστο για εμένα. Θα προσπαθήσω κάθε φορά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε σχετικά ο Μπάλλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x