Stoiximan Super League

Λαζαρίδης: «Τους απογοητεύσαμε. Συγγνώμη…»

Την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο του Άρη για την νέα στο πρωτάθλημα αισθάνθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να ξυπνήσει.

Την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο του Άρη για την νέα απογοητευτική εμφάνιση στο πρωτάθλημα αισθάνθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να ξυπνήσει.

Οι δηλώσεις του Έλληνα αμυντικού:

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Δεν θα έλεγα ότι παίξαμε άσχημα, αλλά δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας γιατί τον έχουμε απογοητεύσει. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή, η ομάδα πρέπει να ξυπνήσει. Δικαιούμασταν ένα γκολ σήμερα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο Παναιτωλικός κλείστηκε στην άμυνα και ήταν δύσκολο να την διασπάσουμε. Με τον Παναθηναϊκό ήταν διαφορετικά γιατί έπαιξε ανοιχτά και βρήκαμε χώρους. Το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα αλλά δεν βρήκαμε λύσεις για να ανοίξουμε την άμυνα του Παναιτωλικού.

Μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Οι 11 βαθμοί είναι μικρή συγκομιδή. Πιστεύω ότι με βοήθεια απ’ όλους και επιμονή προλαβαίνουμε να φτάσουμε στους στόχους μας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x