Stoiximan Super League

Βελλίδης: «Όποιος δεν μπορεί…»

Δεν… μάσησε τα λόγια του ο Μάρκος Βελλίδης. Μιλώντας μετά τη του Άρη στο πρωτάθλημα, κάλεσε… όποιον πιστεύει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου να περάσει την πόρτα της εξόδου!

Δεν… μάσησε τα λόγια του ο Μάρκος Βελλίδης.

Μιλώντας μετά τη νέα γκέλα του Άρη στο πρωτάθλημα, κάλεσε… όποιον πιστεύει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου να περάσει την πόρτα της εξόδου!

Οι δηλώσεις του 24χρονου τερματοφύλακα:

«Δεν είναι ένα ατυχές αποτέλεσμα, αλλά ένα κακό αποτέλεσμα για τον Άρη. Σε παιχνίδια με κατώτερους αντιπάλους δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος, Δεν ξέρω τι φταίει. Αν ήξερα θα το έλεγα στα αποδυτήρια και θα το λύναμε. Έχει έρθει ένας σοβαρός προπονητής και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μαζί του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Παναιτωλικός αμυνόταν μαζικά και δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Αν σκοράραμε νωρίς θα κερδίζαμε σίγουρα.

Ομάδες με την ποιότητα του Άρη πρέπει να το δείχνουν σε δύσκολες στιγμές. Τώρα θα φανεί αν είμαστε μεγάλη ομάδα κι αν ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε. Δεν υπάρχουν γιορτές για εμάς. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, αλλά τώρα θα φανεί ποιοι αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί, δεν αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x