Stoiximan Super League

«Ίσως η ΑΕΚ επηρεαστεί από τα προβλήματα»

Την άποψη ότι η ΑΕΚ στη συνέχεια του πρωταθλήματος ενδέχεται να μην έχει την ίδια δυναμική για να διεκδικήσει τον τίτλο εξέφρασε ο Στέλιος Σφακιανάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Όπως διαβάζω, υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ και αυτά ίσως να επηρεάσουν την ομάδα στη συνέχεια των υποχρεώσεών της», τόνισε ο σκόρερ των Περιστεριωτών στο παιχνίδι με την «Ένωση».

Την άποψη ότι η ΑΕΚ στη συνέχεια του πρωταθλήματος ενδέχεται να μην έχει την ίδια δυναμική για να διεκδικήσει τον τίτλο, εξέφρασε ο Στέλιος Σφακιανάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όπως διαβάζω, υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ και αυτά ίσως να επηρεάσουν την ομάδα στη συνέχεια των υποχρεώσεών της», τόνισε ο σκόρερ των Περιστεριωτών στο παιχνίδι με την «Ένωση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέλιος Σφακιανάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ

«Δεν είχε καμία σχέση ο χθεσινός αγώνας με τον τελικό του Κυπέλλου. Εκείνο που μας ενδιέφερε ήταν να κερδίσουμε τους βαθμούς και να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογίας. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Όσο έπαιζα δεν είχα άγχος, όμως συνέβη το αντίθετο όταν πήγα στον πάγκο (γέλια)».

Για τους στόχους του Ατρομήτου

«Είναι καλό να υπάρχει άγχος σε μία ομάδα. Κάθε παιχνίδι που περνάει και είμαστε ψηλά, η ομάδα το πιστεύει ακόμα παραπάνω. Δεν νομίζω ότι αυτό μας δημιουργεί κάποιο άγχος. Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και κοιτάω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θέλω να μιλήσω για το αν είναι στόχος το Europa League. Έχουμε την ευκαιρία τη φετινή σεζόν να κάνουμε κάτι καλό».

Για την πορεία της ομάδας

«Όλα έχουν παίξει ρόλο: το καλό ξεκίνημα στην αρχή, το ρόστερ και η πολύ καλή δουλειά του προπονητή. Το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας είναι ότι πετυχαίνει ένα γκολ και μετά προσπαθεί να διατηρήσει το αποτέλεσμα»

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Είμαι στο ποδόσφαιρο δεκαπέντε-δεκαέξι χρόνια. Εκείνο που θέλω είναι να έχω την υγεία μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει στους στόχους της».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές

«Αυτά τα πράγματα τα λέμε πολλά χρόνια. Πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη στους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι Έλληνες έχουν αποδείξει ότι αξίζουν να πάρουν μία ευκαιρία, αφού υπάρχει το παράδειγμα του Euro 2004 και όταν ο Ολυμπιακός είχε κάνει την καλή πορεία στην Ευρώπη τη σεζόν 1998/99 είχε πολλούς Έλληνες στο ρόστερ τους».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο

«Ο Νίκος (Κωστένογλου) έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην ΑΕΚ, όμως είναι πολύ δύσκολο να την διατηρήσει αρκετά ψηλά στην ομάδα. Όπως διαβάζω, υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ και αυτά ίσως να επηρεάσουν την ομάδα στη συνέχεια των υποχρεώσεών της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x