Stoiximan Super League

Μόνο στόπερ και… αν

Η οικονομική στενότητα σε συνδυασμό με την καθυστέρηση στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος καθιστούν δύσκολη την ενίσχυση του Παναθηναϊκού τον Γενάρη. Έναν στόπερ και μόνο υπό προϋποθέσεις θα αποκτήσουν οι «πράσινοι», για καλοκαίρι πάει ο Βιέιρα. Προς αποχώρηση ο Νίνης, αισιοδοξία για Σιμάο και Λάζαρο. Η αντίδραση στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Περιμένει αποδείξεις ο «Τζίγκερ».

Η οικονομική στενότητα σε συνδυασμό με την καθυστέρηση στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος καθιστούν δύσκολη την ενίσχυση του Παναθηναϊκού τον Γενάρη. Οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στην άμυνα μόνο αν αποχωρήσει κάποιος άλλος πλην του Πλεσί (που οδεύει στην Ντονκάστερ). Όσο για τον Ούγκο Βιέιρα, η απόκτησή του μετατίθεται για το καλοκαίρι. Ο 23χρονος Πορτογάλος μέσος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και αναμένεται το Φεβρουάριο να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Προς αποχώρηση ο Νίνης

Στον Παναθηναϊκό αρχίζουν να συμβιβάζονται με την ιδέα της αποχώρησης του Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός μέσος φέρεται να έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και πιθανότατα η Πάρμα θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Αντίθετα, υπάρχει αισιοδοξία για την παραμονή των Σιμάο και Χριστοδουλόπουλου, παρά τη διαφορά που υπάρχει με τον πρώτο. Αμφότεροι, άλλωστε, θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα.

«Ανάξιο απάντησης…»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να απαντήσει επίσημα στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού που αφήνει αιχμές για προσπάθεια επηρεασμού και εκφοβισμού διαιτητών μετά την επίθεση στον διαιτητή Καλόπουλο. «Επιβεβαιώνεται πλέον περίτρανα το τηλεφώνημα που έλεγε ‘Βαγγέλη, να προστατέψουμε τον Καλόπουλο’», έλεγαν κύκλοι της ΠΑΕ μεταξύ σοβαρού και αστείου, ενώ απέδιδαν την ανακοίνωση του Ολυμπιακού σε κίνηση πανικού επειδή ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις νίκες.

Ο «Τζίγκερ» περιμένει αποδείξεις

Από λόγια… χόρτασε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Έτσι καθιστά σαφές πως δεν υπάρχει συμφωνία, ούτε καν προφορική δέσμευση, με τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας και τονίζει πως τις μετοχές θα πάρει όποιος βάλει τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται. Η ίδια προϋπόθεση ισχύει και για τον Αλ Σαούντ, που επέστρεψε στο προσκήνιο (;) αδειάζοντας τον Βλάση Τσάκα και διεκδικώντας την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x