Stoiximan Super League

Ποιες μεταγραφές; Πληρωμές και… πιτσιρίκια!

Τις ξεκάθαρες (όσο και αναπόφευκτες) προτεραιότητες της ΑΕΚ επιβεβαίωσαν Σταύρος Αδαμίδης και Νίκος Κωστένογλου. Πρόεδρος και προπονητής συναντήθηκαν στα Σπάτα και -εκτός του ότι δεν τίθεται θέμα μεταγραφών πριν πληρωθούν οι υπάρχοντες παίκτες- συμφώνησαν στην προώθηση ακόμα περισσότερων παικτών από την Ακαδημία.

Τις ξεκάθαρες (όσο και αναπόφευκτες) προτεραιότητες της ΑΕΚ επιβεβαίωσαν Σταύρος Αδαμίδης και Νίκος Κωστένογλου.

Πρόεδρος και προπονητής συναντήθηκαν στα Σπάτα και -εκτός του ότι δεν τίθεται θέμα μεταγραφών πριν πληρωθούν οι υπάρχοντες παίκτες- συμφώνησαν στην προώθηση ακόμα περισσότερων παικτών από την Ακαδημία.

Στη συνάντηση που είχαν μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης (κατόπιν της οποίας όλοι οι παίκτες βγήκαν πλέον σε εορταστική άδεια) ο Σταύρος Αδαμίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του στον Νίκο Κωστένογλου. Τόσο για τη δουλειά του στην ομάδα, όσο και για την εξαιρετική πορεία της δεδομένων των συνθηκών.

Τον άκουσε, δε -παρουσία και του Άρναρ Γκρέταρσον- να ξεκαθαρίζει ξανά πως θα ήθελε φυσικά ενίσχυση τον Γενάρη, αλλά θεωρεί αδιανόητο να γίνει κάτι τέτοιο, τη στιγμή που οι υπάρχοντες παίκτες είναι μήνες απλήρωτοι.

Κατά τ’ άλλα, οι δυο πλευρές συμφώνησαν στις ευεργετικές συνέπειες της χρησιμοποίησης νεαρών παικτών -τομέας όπου ο Κωστένογλου, σε πολύ λιγότερο διάστημα απ’ τον προκάτοχό του (που θεωρούνταν και «ειδικός» επί του θέματος) αλήθεια είναι ότι κατάφερε να επιδείξει πολύ περισσότερα πράγματα.

Αφού επιβεβαιώθηκε, λοιπόν, ότι αυτοί που έχουν παίξει ήδη θα πάρουν κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον, συμφωνήθηκε η προώθηση κι άλλων νεαρών (πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις ακόμα) προσεχώς από τις ακαδημίες.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x