Stoiximan Super League

Και πάλι στο… ραντάρ του Φρέιτας ο Νίνης!

Μετά την Μπενφίκα, στο… χορό για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη μπήκε -όπως είχε κάνει και το καλοκαίρι- ΚΑΙ η μισητή αντίπαλός της, Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της A'Bola, τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/12), ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, βρίσκεται στο… στόχαστρο των «λιονταριών», στην ατζέντα, δηλαδή, του Κάρλος Φρέιτας!

Μετά την Μπενφίκα, στο… χορό για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη μπήκε -όπως είχε κάνει και το καλοκαίρι- ΚΑΙ η μισητή αντίπαλός της, Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της A'Bola, τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/12), ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, βρίσκεται στο… στόχαστρο των «λιονταριών», στην ατζέντα, δηλαδή, του Κάρλος Φρέιτας!

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», θυμίζουμε, φέρεται να είχε συζητήσει και το καλοκαίρι που μας πέρασε το ενδεχόμενο απόκτησης του Νίνη -με τον μάνατζερ του παίκτη.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ζητούσε -αυτό, τουλάχιστον, ανέφεραν τότε πορτογαλικά δημοσιεύματα- 7,5 εκατ. ευρώ και οι όποιες διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν…

Μένει να δούμε τι θα γίνει τώρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x