Stoiximan Super League

Αποφασίζουν!

Εντός της εβδομάδας αναμένεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα επιστρέψει σήμερα από το εξωτερικό και σύντομα θα συζητήσει με τον Ισπανό τεχνικό σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Τρεις επιλογές έχει ο Λούτσο Γκονζάλες, ο οποίος φέρεται να παραμένει στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα επιστρέψει σήμερα από το εξωτερικό και σύντομα θα συζητήσει με τον Ισπανό τεχνικό σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και θα κοιτάξουν ποιοι παίκτες πρέπει να παραχωρηθούν ως δανεικοί, αφού το θέμα του χαφ θα πάει στα μέσα του μήνα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Μέλμπεργκ, του Μοντέστο, του Ιμπαγάσα και του Πάντελιτς ή την αναπροσαρμογή κάποιων άλλων όπως του Μέγιερι, του Χολέμπας και του Φουστέρ.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τους ποδοσφαιριστές που θα παραχωρηθούν δανεικοί, όπως ο Ζαραδούκας, ο Χαβίτο, ο Σουμπίνιο και ο Κάταϊ. Όσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλακα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε επαφή με τον Μιχάλη Σηφάκη.

Ο διεθνής γκολκίπερ μένει ελεύθερος από τον Άρη, όμως προβάλλει τεράστιες απαιτήσεις και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι 100% ιατρικά έτοιμος. Ο 28χρονος πορτιέρο υποστηρίζει ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και στις αρχές Φεβρουαρίου θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Οι τρεις… δρόμοι του Λούτσο!

Τρεις επιλογές έχει ο Λούτσο Γκονζάλες, ο οποίος φέρεται να παραμένει στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα menly.fr έγραψε: «Ο Λούτσο Γκονζάλες θέλει να φύγει από τη Μαρσέιγ. Και η διοίκηση επιθυμεί το ίδιο, αλλά δεν θέλει να τον ξεπουλήσει. Αυτό τον χειμώνα ο Αργεντινός πρέπει να δεχθεί ότι θα πάει στην Ελλάδα ή την Τουρκία. Ή να καθίσει στον πάγκο και για το δεύτερο μισό της σεζόν».

Πάντως, οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση για τον 30χρονο παίκτη της γαλλικής ομάδας και αυτή είναι για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x