Stoiximan Super League

«Χαρούμενος για μένα και τον ΠΑΟΚ»

Για μια επιθυμία (να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο) που εκπληρώνεται έκανε λόγο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην συμβολή του ΠΑΟΚ στην εξέλιξη της καριέρας του.

Για μια επιθυμία (να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο) που εκπληρώνεται έκανε λόγο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην συμβολή του ΠΑΟΚ στην εξέλιξη της καριέρας του.

Η μετακίνηση του Πορτογάλου άσου στην Bundesliga είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στην πατρίδα του. Το “maisfutebol” κατάφερε να τον εντοπίσει...

Αναλυτικά όσα είπε:

Ανακουφισμένος που όλα τέλειωσαν γρήγορα και παράλληλα ικανοποιημένος για την μεταγραφή του εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις. «Ήταν μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι ικανοποιημένος από την μεταγραφή και όποιος με ζούσε ξέρει πως έψαχνα αυτή την προοπτική».

Στην Σούπερ Λίγκα ήταν σούπερ σταρ, πλέον καλείται να αποδείξει την αξία του και ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Bundesliga: «Είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και εγώ θα αντιπροσωπεύω μια ομάδα με ιστορία σε αυτό. Έχω την επιθυμία να παίξω άμεσα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην Βόλφσμπουργκ».

Επίσης αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ που πίστεψε στις δυνατότητές του, ενώ η χαρά του ήταν διπλή αφού κατάφερε να προσφέρει σημαντική οικονομική βοήθεια στον «Δικέφαλο»: «Είμαι ικανοποιημένος και από τα οικονομικά οφέλη που κερδίζουν ΠΑΟΚ και Πόρτο και ειδικά για τον ΠΑΟΚ γιατί επένδυσε πάνω μου. Δεν είμαι πληγωμένος που δεν πήρα ευκαιρίες στην Πορτογαλία. Εκεί οι άνθρωποι έκαναν τις επιλογές τους και εγώ ακολούθησα την καριέρα μου».

Εν τω μεταξύ εξήγησε πως η έντονη επιθυμία από ελληνικής πλευράς να φορέσει τα γαλανόλευκα, δεν έχει να κάνει με την κλήση του στην εθνική Πορτογαλίας. «Είχα κληθεί για το ματς με την Βοσνία και θα κάνω τα πάντα για να επιλεγώ για την αποστολή στο Εuro 2012. Θα είναι ψέματα εάν πω πως δεν σκέφτηκα να παίξω στην Εθνική Ελλάδας όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία. Ήμουν πολύ περήφανος γι αυτό, αλλά πάντα όνειρό μου ήταν να παίξω στην Εθνική Πορτογαλίας. Όταν βγήκε αυτό το σενάριο με την Ελλάδα κλήθηκα άμεσα στην Πορτογαλία. Δεν πιστεύω πως έγινε γι’ αυτό τον λόγο, εάν συνέβαινε αυτό ο Μπέντο θα με έβαζε να παίξω για ένα λεπτό για να εκμηδενίσει την πιθανότητα να παίξω στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x