Stoiximan Super League

«Θα μπορούσαμε να νικήσουμε 3-0»

Άδικο χαρακτήρισε για την ΑΕΚ το αποτέλεσμα στο ματς με την Δόξα Δράμας (0-0), ο Χουάν Κάλα. Ο Ισπανός άσος της Ένωσης τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ακόμα και με 3-0 αλλά πλέον πρέπει να κοιτούν μπροστά, στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Άδικο χαρακτήρισε για την ΑΕΚ το αποτέλεσμα στο ματς με την Δόξα Δράμας, ο Χουάν Κάλα (0-0).

Ο Ισπανός άσος της Ένωσης τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ακόμα και με 3-0 αλλά πλέον πρέπει να κοιτούν μπροστά, στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάλα:

«Σίγουρα αυτή δεν ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μας αλλά όλοι είδαν ότι όλοι μας προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πολλές φορές. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να νικάγαμε 2 ή 3-0. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, πλέον κοιτάμε τη Λιβαδειά όπου πρέπει να νικήσουμε με κάθε τρόπο».

Ο Χουάν Κάλα σχολίασε και την κατάσταση στο διοικητικό κομμάτι. «Είναι αλήθεια πως όταν λείπουν κάποια πράγματα σε μία ομάδα, λείπει και η ηρεμία. Αλλά, εμείς δεν επηρεαστήκαμε σήμερα από αυτό αλλά ήταν θέμα τύχης», είπε ο κεντρικός αμυντικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x