Stoiximan Super League

«Όλοι στην ΑΕΚ κάνουν την δουλειά τους»

Την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ κλήθηκε να σχολιάσει ο Ρότζερ Γκερέιρο μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας (0-0). Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης τόνισε πως όλοι στην ομάδα πρέπει να εξακολουθούν να κάνουν την δουλειά τους, όπως το ίδιο κάνει και η διοίκηση ώστε να βρει επενδυτή.

Την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ κλήθηκε να σχολιάσει ο Ρότζερ Γκερέιρο μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας (0-0).

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης τόνισε πως όλοι στην ομάδα πρέπει να εξακολουθούν να κάνουν την δουλειά τους, όπως το ίδιο κάνει και η διοίκηση ώστε να βρει επενδυτή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρότζερ Γκερέιρο

«Η ομάδα είναι γεγονός πως δημιούργησε ευκαιρίες, όμως χωρίς να σκοράρει, το γκολ είναι αυτό που δίνει την ουσία και εμείς δεν τα καταφέραμε, η ΑΕΚ έπαιξε απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς αμυντικά και κατάφερε να κλέψει δυο βαθμούς από μας. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που φαίνεται ότι λείπει από την ομάδα είναι το να δημιουργήσει τις φάσεις για γκολ, ενώ υπάρχει πρόβλημα και στην τελική προσπάθεια. Σίγουρα η ΑΕΚ δεν έκανε καλό ματς, αλλά έκανε ευκαιρίες, πρέπει να δουλέψουμε σ' αυτόν τον τομέα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, είναι σημαντικό το ματς με Λεβαδειακό».

Όσο για τα προβλήματα στην ομάδα οικονομικής φύσεως, ο Γκερέιρο είπε: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο, η ομάδα δουλεύει καλά, είναι αυτή που πήρε πέρσι το Κύπελλο και έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα έως τώρα στο πρωτάθλημα, οι παίκτες κάνουν τη δουλειά μέσα στο γήπεδο και η διοίκηση τη δική της στην εξεύρεση επενδυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x