Stoiximan Super League

Preview: Λεβαδειακός-ΑΕΚ

Υπάρχει ζωή στην ΑΕΚ; Λίγες μέρες μετά την αδιανόητη ισοπαλία με τη Δόξα, η «Ένωση» θέλει να ξεχαστεί στη Λιβαδειά από τα οικονομικά προβλήματα και το φως που… δεν φαίνεται στον ορίζοντα για τη λύση τους! Απέναντι στους αξιόμαχους (και ενισχυμένους με τον Σουμπίνιο) Βοιωτούς, οι «κιτρινόμαυροι» δεν σκέφτονται τίποτα λιγότερο απ’ τη νίκη που θα διατηρήσει την επαφή τους με την κορυφή.

Υπάρχει ζωή στην ΑΕΚ;

Λίγες μέρες μετά την αδιανόητη ισοπαλία με τη Δόξα, η «Ένωση» θέλει να ξεχαστεί στη Λιβαδειά από τα οικονομικά προβλήματα και το φως που… δεν φαίνεται στον ορίζοντα για τη λύση τους!

Απέναντι στους αξιόμαχους (και ενισχυμένους με τον Σουμπίνιο) Βοιωτούς, οι «κιτρινόμαυροι» δεν σκέφτονται τίποτα λιγότερο απ’ τη νίκη που θα διατηρήσει την επαφή τους με την κορυφή.


Λεβαδειακός

Αν και ενσωματώθηκε πολύ πρόσφατα στην ομάδα του Λεβαδειακού, ο Σουμπίνιο κέρδισε μια θέση στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι Βοιωτοί υποδέχονται το Σάββατο την «Ένωση» για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ο Γιώργος Παράσχος βλέπει με ικανοποίηση πως θα είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Είναι πολύ πιθανό, δε, να χρησιμοποιήσει ακόμα και από την αρχή σε αυτή τον, δανεικό από τον Ολυμπιακό, Βραζιλιάνο.

Πιο συγκεκριμένα, η σύνθεση των Βοιωτών θα είναι σε σχηματισμό 4-3-3 και αναμένεται να αποτελείται από τον Κυριακίδη στο τέρμα και τους Κουτσόπουλο, Τόμας, Λισγάρα και Μουλόπουλο (από αριστερά προς τα δεξιά) στην άμυνα. Στα χαφ θα είναι οι Κόρμπος, Μελισσάς (Σουμπίνιο), Ζησόπουλος και στην τριάδα μπροστά τους οι Κοιλιάρας, Βασιλείου και Ζουρούδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού, που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε την Παρασκευή στη Χαιρώνεια, αποτελείται από τους εξής: Κυριακίδη, Στρατηλάτη, Μουλόπουλο, Τομάς, Μαχαίρα, Κοιλιάρα, Μελισσά, Ζουρούδη, Βασιλείου, Ζησόπουλο, Αλεξίου, Ιωάννου, Φαβάλι, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Κόρμπο, Πόποβιτς, Ναπολεόνι, Ζαουί και Σουμπίνιο.


AEK

Το μόνο κομμάτι -το αγωνιστικό- που μπορεί προς το παρόν να δώσει ένα χαμόγελο στον κόσμο της, καλείται να διατηρήσει ζωντανό η ΑΕΚ. Με τις εξελίξεις στα διοικητικά αντί να προοδεύουν, να δέχονται… πλήγματα αλά Σαλιαρέλης και με τ’ αποδυτήρια να κρατιούνται μετά βίας όρθια, η «Ένωση» δεν έχει άλλη επιλογή για να φτιάξει την ψυχολογία της απ’ το να μείνει κοντά στην κορυφή.

Για να το πετύχει, λοιπόν, το διπλό στην έδρα του Λεβαδειακού είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο. Αυτονόητη, όμως, ήταν και η… νίκη με τη Δόξα, οπότε ο Κωστένογλου και οι παίκτες του ξέρουν (πλέον) πως κανένα τρίποντο δεν κερδίζεται με τη φανέλα.

Μια φανέλα που δεν θα μπορέσει να φορέσει το Σάββατο ο Αραμπατζής (που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα), οι Βάργκας-Καφές (που κρίθηκαν ανέτοιμοι), ο τιμωρημένος Λυμπερόπουλος, ο τραυματίας Εγγλέζου, ο εκτός ομάδας Γκέντσογλου και οι Μπερνς, Μπουγαΐδης και Χέλγκασον (που κόπηκαν από την αποστολή).

Είναι πολύ πιθανό, δε, το ίδιο να συμβεί και με τον ντεφορμέ Μάκο, που βλέπει ν’ απειλείται πλέον η θέση του στην ενδεκάδα. Αυτή θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τον Κωνσταντόπουλο στο τέρμα και τους Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά και Κοντοέ -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα. Στα χαφ θα βρεθούν οι Γεωργέας-Ρίκκα (Μάκος), στην τριάδα μπροστά τους οι Λεονάρντο (αριστερά), Κάρλος (επιτελικός), Σιαλμάς (δεξιά) και προωθημένος θα είναι ο Μπέλεκ.

Αναλυτικά η αποστολή που έχει επιλέξει ο Κωστένογλου αποτελείται από τους εξής: Κωνσταντόπουλο, Μοσχονά, Κοντοέ, Μανωλά, Δέλλα, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Τσίτα, Ρίκκα, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Λαγό, Γεωργέα και Κλωναρίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x