Stoiximan Super League

«Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και αισιόδοξος πως σύντομα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Άρη με σκορ 2-0. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, αλλά δεν είχε τα τελειώματα στις φάσεις που θα της επέτρεπαν να διεκδικήσει τη νίκη.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και αισιόδοξος πως σύντομα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Άρη με σκορ 2-0.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, αλλά δεν είχε τα τελειώματα στις φάσεις που θα της επέτρεπαν να διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Άρη:

«Έγινε καλό παιχνίδι από την ομάδα μου με κάτω τη μπάλα και συνεχείς αλλαγές αλλά με λάθη. Σήμερα τα κάναμε όλα μόνοι μας και τα καλά και τα κακά απέναντι σε μια ομάδα που ευτύχησε στην πρώτη ευκαιρία και από λανθασμένη αμυντική συμπεριφορά δική μας να σκοράρει. Ο έλεγχος ήταν δικός μας είχαμε πολλές ευκαιρίες να κάνουμε μια τελική πάσα και να τελειώσουμε τη φάση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Χάσαμε ένα 15λεπτο που κάναμε ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα στην ομάδα. Είναι άσχημο ότι δεν μπορούμε να δουλέψουμε στο γήπεδο. Έχουμε λάσπες, νερά, πάγο και χιόνι και δυσκολεύει στο να περάσουμε γρηγορότερα κάποια πράγματα. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε πράγματα».

Για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΣ:

«Το θέμα για μας είναι ότι πρέπει να τρέχουμε όλοι μαζί. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και παίζουμε σε βαριά γήπεδα και θα πρέπει να τρέξουμε και να παίξουν όλοι. Επειδή δεν υπάρχει κλασικός επιθετικός παίξαμε με 4 παίκτες μπροστά. Ζητάμε πράγματα που ούτε στο όνειρό τους δεν τα έχουν δει και τους τα έχουν ζητήσει. Τα αποτελέσματα θα έρθουν όταν θα αρχίσουν να μας βρίζουν. Σιγά-σιγά θα έρθουν. Δεν βιάζομαι, ήξερα που ήρθα και τι έχω να αντιμετωπίσω. Το πιο εύκολο είναι να πεις ότι δεν μπορείς. Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας».

Για την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα μου. Έχει θετικά και αρνητικά. Το άσχημο είναι ότι στην Ελλάδα όλοι ζητάνε από την πρώτη μέρα να έχουν μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά είναι από παλιά αυτό. Από τότε που μπήκε η τηλεόραση στο σπίτι και βλέπουν έξω τι γίνεται έχουν απαιτήσεις. Στη Θεσσαλονίκη ειδικά είναι δυσκολότερα τα πράγματα. Ο κάθε ένας ποδοσφαιριστές, προπονητές και δημοσιογράφοι θα φάνε το κυνηγητό τους. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, δεν είναι ξύλο κλπ. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Για τη συνέχεια:
«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Μπήκαμε σήμερα για να νικήσουμε τον Άρη. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνουμε και την Τετάρτη και την Κυριακή. Άσχετα με το ποιος παίζει. Με αυτά τα δεδομένα θα πορευτούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x