Stoiximan Super League

Υπάρχει κι άλλη λύση

Φήμες πως η τροπολογία που θα επιτρέπει σε μη Ευρωπαίους να μπορούν να αποκτήσουν μετοχές μιας ΠΑΕ, θα συμπεριληφθεί σε νομολογία άλλου υπουργείου, που θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα, έχουν κυκλοφορήσει από πολιτικές πηγές. Κάτι, που ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο των Αράβων που ενδιαφέρονται για τις μετοχές του Τζίγκερ, να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους μία ώρα νωρίτερα.

Φήμες πως η τροπολογία που θα επιτρέπει σε μη Ευρωπαίους να μπορούν να αποκτήσουν μετοχές μιας ΠΑΕ, θα συμπεριληφθεί σε νομολογία άλλου υπουργείου, που θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα, έχουν κυκλοφορήσει από πολιτικές πηγές.

Κάτι, που ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο των Αράβων που ενδιαφέρονται για τις μετοχές του Τζίγκερ, να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους μία ώρα νωρίτερα.

Όλο το θέμα ξεκίνησε από την αντίδραση του Πιλάβιου για το αυτοδιοίκητο, κάτι, που δεν είχε καμία σχέση με τα του Παναθηναϊκού, αλλά θα καθυστερούσε την υπόθεση μια και η Πολιτεία με την ΕΠΟ θα κάνουν συζήτηση για να λύσουν τις όποιες διαφορές υπάρχουν.

Όμως στο «τριφύλλι» βιάζονται, επειδή η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και βρισκόμαστε στη μέση της μεταγραφικής περιόδου. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν και κάποιες καθυστερήσεις στις πληρωμές και όλοι θέλουν να συντομεύουν οι εξελίξεις.

Έτσι, το θέμα πήρε έκταση και οι πιέσεις που δέχθηκε το Υπουργείο Πολιτισμού από το αίτημα των υποψήφιων επενδυτών του Παναθηναϊκού που ήταν να εξαιρεθεί από τον αθλητικό νόμο η διάταξη που θα τους επιτρέψει να πάρουν τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και να ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί εντός των ημερών, οδήγησαν την υπόθεση εκεί. Δηλαδή, στο να βρεθεί νομοσχέδιο για να ενσωματωθεί η διάταξη που αφορά τα του Παναθηναϊκού και να ψηφιστεί άμεσα.

Και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα συμβεί είτε με το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που θα ψηφιστεί την Παρασκευή (13/1) είτε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, που θα κατατεθούν στην Ολομέλεια νομολογίες άλλων Υπουργείων.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x