Stoiximan Super League

Κωστένογλου: «Είναι θέμα αρχής»!

Την απόλυτη προτεραιότητα στην πληρωμή των παικτών του τόνισε ξανά ο Νίκος Κωστένογλου. Μιλώντας στη NOVA, ο «Κωστέ» παραδέχθηκε ότι ως προπονητής θα ήθελε ενίσχυση τον Γενάρη. Ως άνθρωπος, όμως, «που πρέπει να σκεφτεί και τα οικονομικά της ΑΕΚ», επανέλαβε την αρχή του πως είναι αδιανόητη η συζήτηση για μεταγραφές αν δεν λυθεί πρώτα το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας.

Την απόλυτη προτεραιότητα στην πληρωμή των παικτών του τόνισε ξανά ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας στη NOVA, ο «Κωστέ» παραδέχθηκε ότι ως προπονητής θα ήθελε ενίσχυση τον Γενάρη.

Ως άνθρωπος, όμως, «που πρέπει να σκεφτεί και τα οικονομικά της ΑΕΚ», επανέλαβε την αρχή του πως είναι αδιανόητη η συζήτηση για μεταγραφές αν δεν λυθεί πρώτα το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας.

Ερωτώμενος, δε, για τον Σεγούντο Ρίος (που εξακολουθεί να δοκιμάζεται αυτές τις μέρες στα Σπάτα) τόνισε πως είναι νωρίς για να κριθεί και… απαραίτητο να μην κοστίσει πολλά, για να έχει τύχη ν’ αποκτηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου

Για τα μεταγραφικά θέματα: «Αυτό που τονίζω πάντα είναι πως βρισκόμαστε στην ΑΕΚ. Άσχετα με τα προβλήματα που υπάρχουν και την έλλειψη παικτών -που χρειαζόμασταν σε κάποιες θέσεις- αρχή μου είναι από την αρχή να μην έρθει κανένας ποδοσφαιριστής αν δεν λυθούν τα οικονομικά προβλήματα. Έχω ξεκαθαρίσει να γίνει μεταγραφή μόνο εφόσον πουληθεί κάποιος ή μείνει κάποιος ελεύθερος, ώστε να ελαφρύνουμε οικονομικά τον σύλλογο.

Διαφορετικά, είμαι κάθετος στη θέση μου και παρόλο που αυτό είναι μειονέκτημα για μένα ως επαγγελματίας προπονητής, αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και ως άνθρωπος που πρέπει να διαχειριστεί και τα οικονομικά του συλλόγου. Θέλω να έχουμε πίστη, να επιζητούμε σε κάθε ματς τη νίκη, αλλά να είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές»
.

Για τον Σεγούντο Ρίος: «Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπέρασμα. Είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που δοκιμάζεται ακόμα και αν υπήρχε περίπτωση να αποκτηθεί, θα ήταν μηδενικό το κόστος της απόκτησής του -τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Διαφορετικά θέτω σαν όρο να μην αποκτηθεί κανένας. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπέρασμα για την αξία του, είναι πολύ λίγες οι προπονήσεις που έχει κάνει μαζί μας και θα δούμε το θέμα του στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x