Stoiximan Super League

Κανένας άλλος;

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διέκοψε οριστικά τις επαφές με τον Βασίλη Ξενιάδη, που δεν έπεισε για την αξιοπιστία του και την ικανότητά του να σηκώσει το βάρος του συλλόγου στις πλάτες του. «Και τώρα τι;» είναι το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα, αφού από τα υπόλοιπα μέτωπα των ενδιαφερόμενων επενδυτών δεν υπάρχει «φως». Νίκη με Ξάνθη και στο βάθος… ΠΑΟΚ για την «Ένωση» απόψε στο ΟΑΚΑ (17:15).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διέκοψε οριστικά τις επαφές με τον Βασίλη Ξενιάδη, που δεν έπεισε για την αξιοπιστία του και την ικανότητά του να σηκώσει το βάρος του συλλόγου στις πλάτες του. «Και τώρα τι;» είναι το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα, αφού από τα υπόλοιπα μέτωπα των ενδιαφερόμενων επενδυτών δεν υπάρχει «φως».

Την ερχόμενη Δευτέρα ολοκληρώνεται η περίοδος 45 ημερών που είχε προθεσμία να αποφασίσει αν θα επενδύσει ή όχι στην ΠΑΕ ο Άραβας επενδυτής που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Γιάννη Βλάχο στη γενική συνέλευση στις 2 Δεκεμβρίου. Στο μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε δεν έχει σημειωθεί καμία ουσιαστική εξέλιξη και μένει να φανεί αν θα σημειωθεί προσεχώς, έστω και εκτός προθεσμίας. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο Σταύρος Αδαμίδης θα πρέπει να αποκαλύψει την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους πως οι επαφές ήταν πραγματικές και δεν κέρδιζε χρόνο. Όσον αφορά στις άλλες δύο περιπτώσεις επενδυτών από τον αραβικό κόσμο, πέρα από τις επαφές με ένα fund και μια πετρελαϊκή εταιρεία που έγιναν στο Ντουμπάι, δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο.

Η διοίκηση ενημέρωσε τους παίκτες πως θα εισπράξουν ένα μέρος από τα πριμ της UEFA για το Europa League (περίπου 400.000 ευρώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα), αφού τα υπόλοιπα χρήματα (σχεδόν άλλα τόσα) έχουν δεσμευτεί για υποχρεώσεις προς την ΕΠΟ, τρίτους και παλιούς ποδοσφαιριστές, όπως τον Χουανφράν που εξοφλήθηκε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει λαμβάνειν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με τις ανάγκες της μέχρι το τέλος της σεζόν κι εφόσον δεν εισρεύσει χρήμα από άλλες πηγές σύντομα, τότε όχι απλώς θα χαθεί η άδεια για τη συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν, αλλά θα κινδυνεύσει ακόμη και η συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Έχει και… μπάλα

Ο Νίκος Κωστένογλου και οι παίκτες του έχουν μάθει να ζουν στην αβεβαιότητα και καλούνται σήμερα (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το www.sport-fm.gr) να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σιαλμάς, οι τραυματίες Γκούντγιονσεν και Εγγλέζου, αλλά και οι Δέλλας-Μάκος (ίσως γιατί ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο την Τετάρτη). Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο (όπως και ο Φαμπιάν Βάργκας) υπό το φόβο υποτροπής, ενώ θέση βασικού μετά από καιρό θα πάρει ο Παντελής Καφές. Στο βασικό σχήμα, σε διάταξη 4-2-3-1, θα βρίσκονται πιθανότατα οι Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Γεωργέας, Καφές, Κάρλος, Κλωναρίδης, Λεονάρντο και Μπέλεκ.

«Καμία σχέση με την προεδρία»

Φήμες ήθελαν τον Χάρη Οικονομόπουλο να είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, από τη στιγμή που η θητεία της διοίκησης Αδαμίδη εκπνέει μόλις (και αν) ολοκληρωθεί η αναζήτηση επενδυτή. Ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση Ψωμιάδη, ωστόσο, δηλώνει άγνοια και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τη θέση. «Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν άκρως τιμητικό, δεν έχει γίνει όμως καμία επαφή για να αναλάβω αυτό το πόστο ή κάποιο άλλο. Δεν με νοιάζουν οι υψηλές θέσεις», δήλωσε στην «Κιτρινόμαυρη ώρα των εργαζομένων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x