Stoiximan Super League

Στις 25/1 το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» από την ΕΠΟ. Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε και τόσο στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα της ομάδας.

Την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» από την ΕΠΟ. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και είναι νοκ άουτ.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε και τόσο στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα της ομάδας. Για το πρωτάθλημα ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Πανιώνιο (εντός, 21/1), την ΑΕΚ (εκτός, 29/1), τον Ολυμπιακό (εντός, 5/2), τον ΟΦΗ (εκτός, 12/2), τον Άρη (εντός, 19/2) και τον Παναθηναϊκό (εκτός, 26/2). Σε αυτό τον Γολγοθά προστίθενται οι αγώνες με την Ουντινέζε στο Europa League (16/2 εκτός και 23/2 εντός έδρας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x