Stoiximan Super League

Με Καράμπελα στην Κρήτη

Στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη συμπεριλήφθηκε ο Νίκος Καράμπελας. Η συνάντηση του 27χρονου μπακ με τον Σταύρο Αδαμίδη για να συζητήσουν τη λύση του συμβολαίου του μετατέθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε ο Νίκος Κωστένογλου τον υπολογίζει κανονικά. Εκτός Μάκος, Γεωργέας και Μπερνς, μέσα με πρόβλημα ο Μανωλάς. .

Στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη συμπεριλήφθηκε ο Νίκος Καράμπελας.

Η συνάντηση του 27χρονου μπακ με τον Σταύρο Αδαμίδη για να συζητήσουν τη λύση του συμβολαίου του μετατέθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε ο Νίκος Κωστένογλου τον υπολογίζει κανονικά.

Ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στην Καρλσρούη χαρίζοντας κάποια από τα οφειλόμενα. Σήμερα μαζί με τον εκπρόσωπό του είχε συνάντηση με τη διοίκηση και αναμένεται το αργότερο τη Δευτέρα να μεταβεί στη Γερμανία για να κλείσει τη μεταγραφή του. Μάλιστα ο ίδιος έλεγε σε συμπαίκτες του πως η αποχώρησή του από την ΑΕΚ είναι δεδομένη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γρηγόρης Μάκος, που έκανε ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα, επίσης ο Νίκος Γεωργέας για λόγους ξεκούρασης, ενώ εκτός πλάνων είναι επίσης ο τιμωρημένος Λεονάρντο και οι τραυματίες Γκούντγιονσεν και Εγγλέζου, αλλά και ο Νέιθαν Μπερνς που αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την ομάδα.

Ο Κώστας Μανωλάς ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά είναι στην 20μελή αποστολή των «κιτρινόμαυρων», όπως και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μετά την απουσία του από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που προκάλεσε πολλές συζητήσεις (υπήρξε φημολογία πως ζήτησε ο ίδιος να μείνει στην Αθήνα επειδή δεν θα ήταν βασικός, αλλά διαψεύστηκε από τον ίδιο, που απέδωσε την απουσία του σε ενοχλήσεις στη μέση).

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x