Stoiximan Super League

«Δεν τα παρατάμε, δεν χαρίζουμε τίποτα»!

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να ξεκινήσουν αντεπίθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίζονται στον Ολυμπιακό. Χθες τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υπό τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ύστερα από την ήττα () της ομάδας στην έδρα της Skoda Ξάνθης. «Δεν τα παρατάμε, δεν χαρίζουμε τίποτα», τα λόγια του ισχυρού άνδρα του συλλόγου. Κλείνει ο Κάρολ, επιβεβαίωση για Φορμίκα και φήμες για Λεονάρντο.

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να ξεκινήσουν αντεπίθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίζονται στον Ολυμπιακό.

Χθες τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υπό τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ύστερα από την ήττα (1-0) της ομάδας στην έδρα της Skoda Ξάνθης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας «βράζουν» με τη διαιτησία του κ. Κωνσταντινέα και ήταν πυρ και μανία κατά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ. Παρόλα αυτά, o Μαρινάκης παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην αφήσει την ομάδα απροστάτευτη.

«Δεν τα παρατάμε, δεν χαρίζουμε τίποτα, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στους συνεργάτες του και το μήνυμα που έχει περάσει είναι ότι: «όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί για εμάς και θα τα δώσουμε όλα, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για το Κύπελλο και για διάκριση στο Europa League».

Πλέον ο Μαρινάκης ετοιμάζει αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα και θα προσπαθήσει να «θωρακίσει» την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, θέτοντας ταυτόχρονα άπαντες προ των ευθυνών τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της εβδομάδας να σημειωθούν μεταγραφικά χτυπήματα από τους Πειραιώτες, οι οποίοι ψάχνονται για αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Κλείνει ο Κάρολ

Σήμερα ή το αργότερο αύριο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρόι Κάρολ στον Ολυμπιακό, αφού ο Φράνκο Κοστάντσο κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ θα αποτελέσει με τον Μπάλας Μέγιερι το δίδυμο του «άσου» στους Πειραιώτες τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με τον Ντάριο Κρέσιτς, παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Η υπόθεση Φορμίκα

Στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάουρο Φορμίκα, όμως τονίζουν ότι πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη περίπτωση. Οι Πειραιώτες επιθυμούν να πάρουν ως δανεικό τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Μπλάκμπερν και σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή για την υπόθεσή του. Μάλιστα, ο Ανδρέας Γκέρσος, που είναι στο γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του 23χρονου ποδοσφαιριστή, τόνισε στην SportDay:

«Ο Φορμίκα δεν είναι αρνητικός, ξέρω ότι έχει γίνει επαφή με την Μπλάκμπερν, αλλά όχι επίσημη πρόταση». Πάντως, στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας θεωρούν ότι οι πιθανότητες υλοποίησης της συγκεκριμένης μεταγραφής είναι μοιρασμένες. Πάντως, χθες το βρετανικό δίκτυο Skysports ανέφερε ότι «ο παίκτης είναι πιθανό να βρίσκεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να περάσει ιατρικές εξετάσεις».

Πάει και για Λεονάρντο

Την απόκτηση του Λεονάρντο της ΑΕΚ φέρεται να έχει εισηγηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αρέσει στον Ισπανό τεχνικό και έδωσε το «ΟΚ» για την απόκτησή του. Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος από την «Ένωση», λόγω οφειλών, και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Εν τω μεταξύ, χθεσινοβραδινές φήμες ανέφεραν ότι οι Πειραιώτες είναι πιθανό να κινηθούν μέσα στην εβδομάδα για την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο οποίος χθες πέτυχε το νικητήριο γκολ της Ξάνθης και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x