Stoiximan Super League

Ελπίδες για Κατσουράνη

Ελαφρύς αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Κώστα Κατσουράνη στον αστράγαλο στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής μέσος έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα που του προκαλεί ήπιες ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική. Αύριο κρίνεται η συμμετοχή του στο ματς με Λεβαδειακό την Τετάρτη. Μετρά αντίστροφα ο Χριστοδουλόπουλος.

Ελαφρύς αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Κώστα Κατσουράνη στον αστράγαλο στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής μέσος έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα που του προκαλεί ήπιες ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική. Σήμερα έκανε θεραπεία και αύριο θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Αν δεν πονέσει, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το εξ αναβολής ματς της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και θα βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο. Διαφορετικά, θα προφυλαχθεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο μεταξύ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε εργομετρικές εξετάσεις και δεν αργεί η μέρα που θα συμπεριληφθεί στη 18άδα ενός αγώνα και θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Εκτός πλάνων του Ζεσουάλδο Φερέιρα παραμένουν οι Μπουμσόνγκ, Καντέ και Νίνης.

Όσοι έπαιξαν για τουλάχιστον 45 λεπτά απέναντι στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κι έπαιξαν δίτερμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x