Stoiximan Super League

Πρόταση για Κάρολ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόι Κάρολ είναι ο Ολυμπιακός. Οι φήμες που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται για τον Βορειοϊρλανδό γκολκίπερ, παύουν πλέον να είναι απλά φήμες. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης μαζί με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Στέλιο Βραδέλη βρίσκονται στην Αθήνα έτσι ώστε να συζητήσουν την επίσημη πρόταση που κατέθεσαν οι Πειραιώτες για την απόκτηση του γκολκίπερ των Κρητικών.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόι Κάρολ είναι ο Ολυμπιακός. Οι φήμες που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται για τον Βορειοϊρλανδό γκολκίπερ, παύουν πλέον να είναι απλά φήμες.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης μαζί με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Στέλιο Βραδέλη βρίσκονται στην Αθήνα έτσι ώστε να συζητήσουν την επίσημη πρόταση που κατέθεσαν οι Πειραιώτες για την απόκτηση του γκολκίπερ των Κρητικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός φαίνεται να δίνει ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή . Ο ΟΦΗ από την μεριά του έχει ενημερώσει τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» ότι δεν θα πέσει κάτω από τις 250.000 ευρώ . Αξίζει να αναφέρουμε πως η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη για την πώληση του σε άλλο σύλλογο πριν την λήξη του συμβολαίου του είναι 300.000 ευρώ.

Ο Ρόι Κάρολ παραμένει πάντως στο Ηράκλειο και αν υπάρξει οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για την μετακίνηση του στο «λιμάνι» το πιθανότερο είναι να μεταβεί την Πέμπτη στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων».

Mιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x