Stoiximan Super League

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς…

…στα Σπάτα (και) ο Παππάς! Αφού οι πιθανότητες για την παρουσία του στο κάλεσμα Τροχανά εναλλάχθηκαν, πληροφορίες του www.sport-fm.gr διαβεβαιώναν πως ο πρώην μεγαλομέτοχος -και νυν Supporter- θα δώσει το «παρών» στην κρίσιμη συνάντηση. Όπως επιβεβαίωσε έπειτα, δε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, στα Σπάτα θα είναι τόσο εκείνος, όσο και ο Νίκος Νοτιάς!

…στα Σπάτα (και) ο Παππάς!

Αφού οι πιθανότητες για την παρουσία του στο κάλεσμα Τροχανά εναλλάχθηκαν, πληροφορίες του www.sport-fm.gr διαβεβαιώναν πως ο πρώην μεγαλομέτοχος -και νυν Supporter- θα δώσει το «παρών» στην κρίσιμη συνάντηση.

Όπως επιβεβαίωσε έπειτα, δε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, στα Σπάτα θα είναι τόσο εκείνος, όσο και ο Νίκος Νοτιάς!

Το θέμα της παρουσίας του Πέτρου Παππά (όπως και του Νίκου Νοτιά) στην κυριακάτικη συνάντηση είχε -ενδεικτικές για την κατάσταση της ΑΕΚ- ομοιότητες με το παιχνίδι του «παπά». Παρόλο, λοιπόν, που ως αρχική πρόθεση του πρώην μεγαλομετόχου και νυν Supporter διαρρεόταν το να παρευρεθεί στα Σπάτα, την Παρασκευή η παρουσία του μετατράπηκε τουλάχιστον σε αμφίβολη.

Άλλωστε, αυτό επιβεβαίωσε και σε δηλώσεις του στον «sentra» ο Μιχάλης Τροχανάς, αναφέροντας ότι «ενώ ήταν βέβαιο ότι Παππάς και Νοτιάς θα έρχονταν, αυτή τη στιγμή δεν είναι βεβαιότητα».

Όπως αναφέρουν, ωστόσο, πληροφορίες του www.sport-fm.gr τελικά είναι… βεβαιότητα, αφού ο κ. Παππάς δεν πρόλαβε απλά να γυρίσει από το εξωτερικό για χάρη της ΑΕΚ. Αλλά θα παραστεί και στη συνάντηση που (φιλοδοξεί ότι) θα δώσει λύση στο πρόβλημα που και ο ίδιος συνέβαλε να δημιουργηθεί σ' εκείνη.

Με σίγουρες, λοιπόν, μέχρι σήμερα τις παρουσίες των Νικολαΐδη, Κούλη, Κανελλόπουλου, Αθηνή -δεδομένες (κατά Τροχανά) τις απουσίες των Μελισσανίδη, Χατζηιωάννου, Γκούμα και τον Πέτρο Παππά να συνειδητοποιεί πως θα ήταν πρόκληση να απουσιάσει κι εκείνος, η μόνη απάντηση που εκκρεμούσε (από 'κείνες που μπορούν να επηρεάσουν εξελίξεις) ήταν του Νίκου Νοτιά.

Ε, πλέον δεν εκκρεμεί ούτε εκείνη, καθώς ο εκ των εναπομείναντων μεγαλομετόχων -όπως διαβεβαιώνει επίσημα και η ΠΑΕ ΑΕΚ- θα βρεθεί επίσης την Κυριακή στα Σπάτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x