Stoiximan Super League

Αποσύρθηκε η Έβερτον για Μανωλά

Παίκτης της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι θα παραμείνει ο Κώστας Μανωλάς. Όπως μετέδωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, η αγγλική ομάδα απέσυρε την πρότασή της, καθώς κουράστηκε να περιμένει την απάντησή του νεαρού αμυντικού. Μάλιστα από τους Άγγλους αναφέρεται πως η πλευρά του παίκτη έκανε λόγο για πρόταση άλλης ελληνικής ομάδας. Περίπου την ίδια ώρα, ο Σταύρος Αδαμίδης ενημέρωνε πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα πωληθεί.

Παίκτης της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι θα παραμείνει ο Κώστας Μανωλάς.

Όπως μετέδωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, η αγγλική ομάδα απέσυρε την πρότασή της, καθώς κουράστηκε να περιμένει την απάντησή του νεαρού αμυντικού.

Μάλιστα από τους Άγγλους αναφέρεται πως η πλευρά του παίκτη έκανε λόγο για πρόταση άλλης ελληνικής ομάδας.

Περίπου την ίδια ώρα, ο Σταύρος Αδαμίδης ενημέρωνε πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα πωληθεί.

Η Έβερτον πρόσφερε στην ΑΕΚ 600.000 ευρώ (θα έμπαιναν στα ταμεία της 420.000 ευρώ λόγω του 30% που διατηρεί ο Θρασύβουλος) και 900.000 ευρώ επιπλέον ως μπόνους συμμετοχών του ποδοσφαιριστή (400.000 ευρώ αν συμπλήρωνε 20 και 500.000 ευρώ αν συμπλήρωνε 40 συμμετοχές). Από εκεί και πέρα, επικρατεί… σύγχυση πληροφοριών για τους λόγους που η μεταγραφή δεν έγινε.

Από τη διοίκηση της ΑΕΚ λέγεται πως ουδέποτε συμφώνησαν με την Έβερτον και απλά είπαν πως εφόσον ο Μανωλάς έδινε τα χέρια με τα «ζαχαρωτά», δεν θα του έβαζαν εμπόδια. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφέρει με τη σειρά της πως ουδέποτε είχε στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση από τους Άγγλους, ενώ από την Έβερτον λεγόταν πως η μεταγραφή «χάλασε» λόγω της… αναβλητικότητας του παίκτη.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του αγγλικού συλλόγου, στον παίκτη είχε δοθεί προθεσμία να απαντήσει μέχρι τις 14:00, αλλά βλέποντας πως δεν απαντούσε και δεν έμπαινε στο αεροπλάνο με προορισμό το Λίβερπουλ, απέσυραν την πρότασή τους. Μάλιστα από την Έβερτον λέγεται πως στη διάρκεια των επαφών ενημερώθηκε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως έχει πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x