Stoiximan Super League

Λίγες οι πιθανότητες για Χλεμπ

Μειωμένες είναι οι πιθανότητες να προχωρήσει η απόκτηση του Αλεξάντερ Χλεμπ στον Ολυμπιακό κάτι που επεσήμανε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος στην παρουσίαση των Καζίμ Ρίτσαρντς και Κάρολ. «Είναι ακόμη ανοικτά όλα. Δεν νομίζω πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της απόκτησης του ποδοσφαιριστή», τόνισε.

Μειωμένες είναι οι πιθανότητες να προχωρήσει η απόκτηση του Αλεξάντερ Χλεμπ στον Ολυμπιακό κάτι που επεσήμανε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος στην παρουσίαση των Καζίμ Ρίτσαρντς και Κάρολ.

Ο κ. Βρέντζος αναφερόμενος στην προσπάθεια απόκτησης του Λευκορώσου ανέφερε ότι είναι όλα ανοικτά, όμως αυτή την στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της αίσιας λύσης.

«Η περίπτωση του μας προτάθηκε πολύ αργά την Δευτέρα. Ήταν κάτι που δεν μπορέσαμε να αξιολογήσουμε. Υπάρχουν αρκετοί παράμετροι, οι οποίες συνεχίζονται να εξετάζονται. Δεν νομίζω πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της απόκτησης του ποδοσφαιριστή», ανέφερε ο Γιάννης Βρέντζος.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών ο Αλεξάντερ Χλεμπ έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα, χωρίς αυτό να αποτελεί ένδειξη ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x