Stoiximan Super League

«Μέσα» Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα

Δυο επιπλέον όπλα θα έχει στη διάθεσή του για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Τόσο ο Ράφικ Τζεμπούρ, όσο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Πέμπτης και είναι στην ευχέρεια του Ερνέστο Βαλβέρδε αν θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του. Περισσότερες πιθανότητες για «Κάνιο». Ελπίδες για αποστολή και για Καζίμ.

Δύο επιπλέον όπλα θα έχει στη διάθεσή του για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Τόσο ο Ράφικ Τζεμπούρ, όσο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Πέμπτης και είναι στην ευχέρεια του Ερνέστο Βαλβέρδε αν θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Ο Αλγερινός φορ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά είναι αμφίβολο αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή υπό το φόβο της υποτροπής, επειδή έχει χάσει αρκετές μέρες προπονήσεων, αλλά και γιατί ακολουθούν τα ματς με ΑΕΚ και Ρούμπιν Καζάν. Περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί έχει ο Αργεντινός επιτελικός μέσος, καθώς ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε υποχώρησε αισθητά.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Καζίμ Ρίτσαρντς για δεύτερη συνεχή μέρα. Ο Τούρκος εξτρέμ είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και μένει να φανεί αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε-παρότι δεν το συνηθίζει για παίκτες που μετρούν λίγες ημέρες στην ομάδα-θα τον ρίξει κατευθείαν στα βαθιά περιλαμβάνοντάς τον στην αποστολή για την Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x