Stoiximan Super League

Για την έβδομη σερί νίκη και το +8

Τη νίκη με την οποία θα φύγει οχτώ βαθμούς μακριά από τον δεύτερο Ολυμπιακό θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Οι «πράσινοι» 5 βαθμούς μπροστά από τους Πειραιώτες και μπορούν να μεγαλώσουν περισσότερο τη διαφορά, αν κάνουν το καθήκον τους στη Λιβαδειά και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βαθμολογική απώλεια στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τη νίκη με την οποία θα φύγει οχτώ βαθμούς μακριά από τον δεύτερο Ολυμπιακό θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» βρίσκονται πέντε βαθμούς μπροστά από τους Πειραιώτες και μπορούν να μεγαλώσουν περισσότερο τη διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλο, αν κάνουν το καθήκον τους στη Λιβαδειά και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βαθμολογική απώλεια στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Για αυτό τον λόγο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το αποψινό παιχνίδι για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, η οποία θέλει να πετύχει την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να κριθεί στο γκολ και για αυτό τον λόγο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις.

«Κάθε παιχνίδι που περνάει πρέπει να το κερδίζουμε, ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας. Δεν θέλω να σκέφτεστε τη διαφορά των πέντε βαθμών, που έχουμε. Να μπείτε σαν να ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα και να πάρετε τη νίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φερέιρα και συνέχισε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που δεν είναι σε καλή βαθμολογική θέση και θέλει και αυτή όσο και εμείς να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο 65χρονος κόουτς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Σιμάο και ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τον Κουίνσι και τον Ζέκα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Τοτσέ και Κλέιτον.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαυρίας, Λαγός και Κοτσόλης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λέτο, Μπουμσόνγκ, Ρούντολφ, ο άρρωστος Καραγκούνη, ο Καντέ που είναι στο Κόπα Άφρικα, ο ανέτοιμος Νίνης, όπως και οι Φουρλάνος, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης για λόγους τακτικής.

Παράδοση στη Λιβαδειά

Οκτώ σερί νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι», όμως, έχουν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στην έδρα των Βοιωτών. Την περσινή σεζόν το «τριφύλλι» κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Βύντρα και ο Σισέ.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

08/11/2009 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2 (68' Βύντρα, 81' Σισέ)
01/02/2009 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-2 (50' Ντιμπαλά - 41' Κλέιτον, 64' Πετρόπουλος)
04/11/2007 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-4 (7' Σαλπιγγίδης, 23' Ίβανσιτς, 54' Τζιόλης, 82' Μάντζιος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x