Stoiximan Super League

«Έπεσε» το facebook για τον Τζιοβάνι!

Η τελευταία γενιά των ποδοσφαιρόφιλων στην Ελλάδα, στο ερώτημα ποιος είναι ο θεαματικός παίκτης που είχατε την τύχη να παρακολουθήσετε, απαντά με κλειστά μάτια: «Μα φυσικά ο Τζιοβάνι»! Ο Βραζιλιάνος άσος μπαίνει σήμερα στο κλαμπ των σαραντάρηδων και οι φίλοι του Ολυμπιακού -και όχι μόνο- κατέκλυσαν με ευχές τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η τελευταία γενιά των ποδοσφαιρόφιλων στην Ελλάδα, στο ερώτημα ποιος είναι ο θεαματικός παίκτης που είχατε την τύχη να παρακολουθήσετε, απαντά με κλειστά μάτια: «Μα φυσικά ο Τζιοβάνι»!

Ο Βραζιλιάνος άσος μπαίνει σήμερα στο κλαμπ των σαραντάρηδων και οι φίλοι του Ολυμπιακού -και όχι μόνο- κατέκλυσαν με ευχές τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο «Ζίο» ή «μάγος», όπως τον αποκαλούσαν, έστω και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, πλέον έχει κρατήσει επαφή με τους «ερυθρόλευκους». Παρακολουθεί τα νέα τους και σε κάθε ευκαιρία αναπολεί τις ωραίες στιγμές που πέρασε στο λιμάνι, με τους φίλους του να τον αποθεώνουν.

«Thank you for the memories», δηλαδή «σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις» το βασικό μήνυμα ανάμεσα στις χιλιάδες ευχές που πλημμύρισαν τον «τοίχο» του για τα 40ά γενέθλιά του.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x