Stoiximan Super League

Δεν πήγαινε άλλο...

Στο απροχώρητο έφτασε η κατάσταση στον Άρη, με τους παίκτες να αποφασίζουν αποχή από την προπόνηση, σε μια ένδειξη συμβολικής διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στις πληρωμές. Η συνάντηση με τη διοίκηση και οι μεταξύ τους συζητήσεις, οι οποίες θα καθορίσουν την στάση που θα κρατήσουν από εδώ και πέρα.

Στο απροχώρητο έφτασε η κατάσταση στον Άρη, με τους παίκτες να αποφασίζουν αποχή από την προπόνηση, σε μια ένδειξη συμβολικής διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στις πληρωμές.

Τα χέρια της διοίκησης είναι δεμένα, αφού -όπως εξήγησε και στο τετ-α-τετ που είχαν σήμερα- η έλλειψη ρευστότητας δεν της επιτρέπει να τακτοποιήσει τις οφειλές που υπάρχουν προς τους ίδιους, σε πολλούς από τους οποίους οφείλονται χρήματα από την περσινή περίοδο.

Οι Λαζαρίδης, Πρίττας, Νέτο και Φατί βρέθηκαν στα γραφεία της οδού Αλκμήνης προκειμένου να καταθέσουν τους έντονους προβληματισμούς τους. Η διοίκηση τους άκουσε με προσοχή, τους ανέλυσε πως έχει η κατάσταση κι αυτοί με τη σειρά τους μετέφεραν στους συμπαίκτες τους τα όσα ειπώθηκαν και τη δέσμευση για τον τρόπο εξόφλησης των δεδουλευμένων τους το επόμενο διάστημα. Από αυτές τις συζητήσεις θα προκύψει και η επόμενη κίνησή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x