Stoiximan Super League

Ανανέωση των σχέσεων

Μια προσπάθεια ανανέωσης των σχέσεων με τους οργανωμένους οπαδούς θα αρχίσει άμεσα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα καλέσει σε συνάντηση όλους τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών την Πέμπτη με θέμα συζήτησης την περιφρούρηση της Τούμπας αλλά περισσότερο την επαναφορά του κλίματος που υπήρχε στα πρώτα χρόνια της διοίκησης Ζαγοράκη.

Μια προσπάθεια ανανέωσης των σχέσεων με τους οργανωμένους οπαδούς θα αρχίσει άμεσα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα καλέσει σε συνάντηση όλους τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών την Πέμπτη με θέμα συζήτησης την περιφρούρηση της Τούμπας αλλά περισσότερο την επαναφορά του κλίματος που υπήρχε στα πρώτα χρόνια της διοίκησης Ζαγοράκη.

Αν τελικά φανεί ότι υπάρχει διάθεση για συνεργασία, τότε θα γίνει συζήτηση για την επανασύσταση της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων, μίας επιτροπής που σε συνεργασία με την ΠΑΕ είχε τον έλεγχο και την περιφρούρηση της Τούμπας στα πρώτα χρόνια της διοίκησης Ζαγοράκη.

Πάντως, υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξει ριζικά το συγκεκριμένο πρόβλημα μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου και θα επιστρέψει η Αστυνομία στους αγωνιστικούς χώρους. Ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί και ειδικά η Θύρα 4 δεν θα ήθελαν να συμβεί αυτό.

Εν τω μεταξύ, στον ΠΑΟΚ έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για τα γεγονότα της Τούμπας από τους νέους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς. Ο τραυματισμός της φιλάθλου, όπως και κάποιοι τραυματισμοί αστυνομικών εκτός γηπέδου επιβαρύνουν τη θέση του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι νομικοί της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ θα μελετήσουν σήμερα το ακριβές κατηγορητήριο και θα αποφασιστεί η στάση που θα τηρήσει στην πειθαρχική της Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x