Stoiximan Super League

Καζίμ: «Εγώ είμαι έτοιμος»

Στο… χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Καζίμ Ρίτσαρντς. Ο τούρκος μεσοεπιθετικός μιλώντας στη media day του Ολυμπιακού για τη χορηγία της Vodafone επεσήμανε ότι νιώθει και είναι έτοιμος αλλά ο προπονητής του θα επιλέξει εάν θα αγωνιστεί την Παρασκευή. «Εγώ είμαι έτοιμος», τόνισε.

Στο… χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Καζίμ Ρίτσαρντς. Ο τούρκος μεσοεπιθετικός μιλώντας στη media day του Ολυμπιακού για τη χορηγία της Vodafone επεσήμανε ότι νιώθει και είναι έτοιμος αλλά ο προπονητής του θα επιλέξει εάν θα αγωνιστεί την Παρασκευή.



«Ο προπονητής θα κρίνει εάν θα αγωνιστώ. Εγώ είμαι έτοιμος», υποστήριξε ο Τούρκος μεσοεπιθετικός ο οποίος αναφερόμενος στις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό δήλωσε:

«Είναι εξαιρετική η πρώτη εβδομάδα. Με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου, ήταν όλοι πολύ φιλόξενοι αλλά ήταν κάτι που το περίμενα. Το είχα διαπιστώσει το καλό κλίμα το καλοκαίρι όταν είχα έρθει με τη Γαλατά», είπε.

Σχετικά με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Τούρκος ανέφερε:

«Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα. Η ομάδα τα πήγε καλά, σκοράραμε δύο γρήγορα τέρματα και κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολος», δήλωσε και κατέληξε σχολιάζοντας όσους τον συγκρίνουν με τον Γκαλέτι...

«Είναι ωραίο να σε συγκρίνουν με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Όμως είμαι εγώ, ο Κολίν Ρίτσαρντς», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x