Stoiximan Super League

Πιέζει Φερέιρα η Σπόρτινγκ

Απειλή εκ… Λισαβόνας για τον Παναθηναϊκό. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέλυσε χθες τον Ντομίνγκος και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από την Πορτογαλία έχει κάνει ήδη κρούση στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ποια η στάση του 65χρονου προπονητή. Κρίσιμο το διήμερο για την ΠΑΕ, με το σημερινό ΔΣ και την αυριανή ψήφιση του αθλητικού νόμου. Μάλλον στον πάγκο με Εργοτέλη ο Λέτο. Η εξήγηση του «Κάρα» για το ξέσπασμα στο γκολ του.

Απειλή εκ… Λισαβόνας για τον Παναθηναϊκό. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέλυσε χθες τον Ντομίνγκος Πασιένσια και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από την Πορτογαλία έχει κάνει ήδη κρούση στον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι! Ο Πορτογάλος προπονητής είναι διακαής πόθος του προέδρου των «λιονταριών», αλλά και του… παλιόφιλου Κάρλος Φρέιτας που έχει θέση τεχνικού διευθυντή στο σύλλογο. Οι δυο τους έχουν αναθέσει τα ηνία της ομάδας στον παλαίμαχο επιθετικό Ρικάρντο Σα Πίντο με συμβόλαιο μέχρι το 2013, αλλά είναι προφανές πως εφόσον πει το «ναι» ο Φερέιρα, θα πάρει εκείνος τη θέση.

Η απάντηση του Φερέιρα στην κρούση της Σπόρτινγκ; Ευχαρίστησε για το κολακευτικό ενδιαφέρον, αλλά ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη μάχη του πρωταθλήματος. Προτεραιότητα του 65χρονου προπονητή είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά υπό τον όρο να μπει μία τάξη σε διοικητικό/οικονομικό επίπεδο. Έχει γίνει ήδη μία φιλολογικού χαρακτήρα κουβέντα με τον Δημήτρη Γόντικα για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά δίχως να έχουν μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Κρίσιμη μέρα

Στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ θα οριστεί η τιμή της μετοχής για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Όλα δείχνουν πως αυτή θα προσεγγίζει τις απαιτήσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου (0,33 ευρώ), ο οποίος θα τοποθετηθεί μέσω επιστολής που θα διαβαστεί στα μέλη του ΔΣ. Επίσης θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της εξασφάλισης δανείου με μίνιμουμ ύψος 10 εκατ. ευρώ και εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη, προκειμένου να παρουσιαστεί… ρευστό κατά την απολογία στην UEFA στις 23 του μήνα. Στο μεταξύ, σήμερα θα συζητηθεί στη Βουλή ο νέος αθλητικός νόμος και αύριο θα τεθεί προς ψήφιση. Αναμένεται να υπερψηφιστεί και τότε θα φανεί αν τελικά οι Σαουδάραβες επενδυτές ενδιαφέρονται πραγματικά για την ΠΑΕ…

Προς… πάγκο ο Λέτο

Από αύριο θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, αλλά το πιθανότερο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να βρίσκεται στον πάγκο για το ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Αντίθετα, στην ενδεκάδα αναμένεται να επανεμφανιστεί ο Κουίνσι που είναι πανέτοιμος. Θα λείψει ο τιμωρημένος Ζέκα και οι ανέτοιμοι Μπουμσόνγκ και Καντέ, που επανέρχονται κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σύντομα διαθέσιμος για τις αποστολές θα είναι και ο Σωτήρης Νίνης.

Η εξήγηση του «Κάρα»

Πολύς λόγος έγινε για το ξέσπασμα του Γιώργου Καραγκούνη μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Skoda Ξάνθη; Απευθυνόταν στον κόσμο; Στον Φερέιρα; Στους… πολιτικούς; Ο ίδιος ο 35χρονος μέσος έλεγε στους συμπαίκτες του πως απλώς του βγήκε η πίεση τόσων μηνών, δίχως να «στοχεύει» κάπου. Ο «Κάρα» δεν έχει κανένα παράπονο από τον κόσμο, ενώ παρότι έχει πράγματι παράπονα από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ως σωστός επαγγελματίας δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα προκαλούσε αναταραχή στις τάξεις της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x