Stoiximan Super League

Ατομικό Κουίνσι-Λέτο, άρρωστος ο «Κατσούρ»

Συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα οι Κουίνσι και Λέτο, ενώ παραμένει ασθενής κι ο Κατσουράνης. Αύριο θα αρχίσει η ουσιαστική προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των τριών σημαντικών ποδοσφαιριστών. Ο Γκανέζος από Τετάρτη μάλλον θα προπονείται κανονικά και θα τεθεί στη διάθεση του Φερέιρα, ενώ κι ο Λέτο θα δοκιμάσει το γόνατό του περισσότερο.

Συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα οι Κουίνσι και Λέτο, ενώ παραμένει ασθενής κι ο Κατσουράνης.

Αύριο θα αρχίσει η ουσιαστική προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση των τριών σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Ο Γκανέζος από Τετάρτη μάλλον θα προπονείται κανονικά και θα τεθεί στη διάθεση του Φερέιρα, ενώ κι ο Λέτο θα δοκιμάσει το γόνατό του περισσότερο.

Ο Κατσουράνης που από την Κυριακή ταλαιπωρείται απο μία ίωση, εάν είναι καλύτερα μέχρι την Πέμπτη και δεν έχει χάσει πολλες δυνάμεις λόγω του πυρετού, θα ξεκινήσει κανονικά. Σίγουρα απόντας για το ματς με τους Κρητικούς θα είναι ο Μπουμσόνγκ, που κι αυτός έκανε ατομικό. Ο Γάλλος επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό μετά το κάταγμα στο δαχτυλο στο τέλος της εβδομάδας και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα εκτός από τους τέσσερις προαναφερθέντες, έκανε και ο Ρούντολφ, η κατάσταση του οποίου προβληματίζει…

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Κοτσόλης μαζί με όσους δεν ξεκίνησαν στον αγώνα με την Ξάνθη, αφού αυτοί οι 11 έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Το μενού για όσους συμμετείχαν, είχε ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και τέλος πρόγραμμα με δίτερμα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x