Stoiximan Super League

Ελπίδες για «Κατσούρ» και Λέτο

Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Σεμπαστιάν Λέτο συγκεντρώνουν κάποιες πιθανότητες να προλάβουν το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, σε αντίθεση με τον Κουίνσι που ακολουθεί θεραπεία και είναι σίγουρα εκτός πλάνων. Οι σκέψεις του Φερέιρα εν όψει του κρίσιμου ματς του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο.

Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Σεμπαστιάν Λέτο συγκεντρώνουν κάποιες πιθανότητες να προλάβουν το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, σε αντίθεση με τον Κουίνσι που ακολουθεί θεραπεία και είναι σίγουρα εκτός πλάνων.

Ο Έλληνας μέσος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση, ωστόσο είναι εμφανώς καλύτερα. Εφόσον μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη, θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή, ίσως και στο βασικό σχήμα, παρότι έχει να προπονηθεί από το Σάββατο.

Ελπίδες υπάρχουν και για τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός άσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά η κατάστασή του έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. «Σήμερα αισθάνομαι πολύ καλά. Να δούμε αύριο», έγραψε στο Twitter ο 25χρονος (μεσο)επιθετικός. Αύριο θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές και εφόσον επιλεγεί από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, θα είναι στον πάγκο. Άλλωστε έχει να προπονηθεί κανονικά από τα τέλη Ιανουαρίου.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει ακόμη στον ανέτοιμο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που κάνει ατομικό πρόγραμμα, στον Σεντρίκ Καντέ που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα και κάνει αποθεραπεία (οι δύο Γαλλόφωνοι πιθανότατα επανέρχονται κόντρα στον ΠΑΟΚ) και στον Ρούντολφ Γκέργκελι που συνεχίζει θεραπεία, ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος Ζέκα.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, δεν αποκλείεται να βρεθούν στην ενδεκάδα Βύντρα και Μαρίνος μαζί, με τον πρώτο σε ρόλο δεξιού μπακ και τον δεύτερο μπροστά του. Αν δεν παίξει ο Κατσουράνης από την αρχή, το δίδυμο Σιμάο-Βιτόλο θα παραμείνει ακλόνητο, με έναν εκ των Μαυρία και Χριστοδουλόπουλου αριστερά και τον Κλέιτον πίσω από τον σέντερ φορ, θέση για την οποία ερίζουν Τοτσέ και Πετρόπουλος. Για την άμυνα, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος θα παραμείνουν σταθεροί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x