Stoiximan Super League

Ήθελε κάτι περισσότερο…

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καλύτερος του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις διπλάσιες ευκαιρίες που είχε στη χθεσινή αναμέτρηση (). Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» διαμαρτύρονται για δύο φάσεις όπου ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν καταλόγισε υπέρ τους πέναλτι. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στρέφει στο παιχνίδι με την Ουντινέζε την προσοχή του.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καλύτερος του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις διπλάσιες ευκαιρίες που είχε στη χθεσινή αναμέτρηση (0-0). Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» διαμαρτύρονται για δύο φάσεις όπου ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν καταλόγισε υπέρ τους πέναλτι. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι στρέφει στο παιχνίδι με την Ουντινέζε την προσοχή του.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν άτυχος, αφού είχε τις φάσεις και τις ευκαιρίες να σκοράρει, όμως δύο από αυτές κατέληξαν στα δοκάρια του Βελλίδη. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ είχε 11 τελικές προσπάθειες με δύο δοκάρια, 91 μεταβιβάσεις, 41 λάθη, 18 κλεψίματα, 2 αποκρούσεις, 17 επεμβάσεις, 2 οφσάιντ, 4 κόρνερ, 19 φάουλ, 18 κερδισμένα φάουλ και 3 κίτρινες κάρτες. Μάλιστα, ο Μπόλονι δήλωσε: «παιχνίδια σαν το σημερινό (χθεσινό) μπορεί να τα κερδίσεις 6-1 ή και να τα χάσεις 1-0».

Την ίδια ώρα, οι «ασπρόμαυροι» διαμαρτύρονται για δύο φάσεις όπου ο κ. Σιδηρόπουλος δεν καταλόγισε υπέρ τους πέναλτι. Η πρώτη ήταν στο 8ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Μίσελ βρήκε στο πόδι τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή του Άρη. Ο διεθνής επιθετικός ζήτησε έντονα πέναλτι, αλλά ο Θεσσαλονικέας ρέφερι έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Κάτι ανάλογο συνέβη και στη φάση του 78ου λεπτού, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, ο Λαζαρίδης αγκαλιάζει τον Αθανασιάδη και τον ρίχνει στο έδαφος.

Ωστόσο, οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι χρειάζεται να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Άρη και να στρέψουν σε εκείνο με την Ουντινέζε την προσοχή τους. Οι Θεσσαλονικείς πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα την Ιταλία και θέλουν να το εκμεταλλευτούν, προκειμένου να πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» που οδηγεί στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες του Europa League.

Για το παιχνίδι με τους Ιταλούς, ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Φωτάκη και τους τραυματίες Γλύκο, Κατσικά, Έτο και Ίβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x