Stoiximan Super League

«Άνοιγμα» Βγενόπουλου σε Γιαννακόπουλους

Άνοιγμα στους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο κάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος έστειλε επιστολή στο Δ.Σ. και ζητάει να βραβευτούν τα δύο αδέρφια για την προσφορά τους στο σύλλογο, αμέσως πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει μαζί την προσπάθεια της πολυμετοχικότητας με την ίδρυση της ΠΕΚ, αλλά τα «έσπασαν» αργότερα.

Άνοιγμα στους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο κάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος έστειλε επιστολή στο Δ.Σ. και ζητάει να βραβευτούν τα δύο αδέρφια για την προσφορά τους στο σύλλογο, αμέσως πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει μαζί την προσπάθεια της πολυμετοχικότητας με την ίδρυση της ΠΕΚ, αλλά τα «έσπασαν» αργότερα.

Ουσιαστικά, με την κίνηση αυτή ο Mr MIG δείχνει πως θέλει να επιστρέψει δυναμικά στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Διότι εάν καταφέρει και προσεγγίσει σωστά όλους τους μετόχους και βάλουν στην άκρη τις όποιες κόντρες έχουν δημιουργηθεί κατά το παρελθόν, τότε κι αυτοί με την σειρά τους, ενδεχομένως να βάλουν χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να τα διαχειριστεί ο Βγενόπουλος που δεν μπορεί να καλύψει μόνος του τα 15εκ. € και να σωθεί ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο. Εξάλλου, αυτά τα δύο πράγματα ήθελε από την αρχή της πολυμετοχικότητας ο Mr MIG.

Και όταν λέει στους συνεργάτες του... «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους σπουδαίους Παναθηναϊκούς. Είναι διαφορετικό να τους τιμάς σε μια εκδήλωση και πολύ διαφορετικό μπροστά σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό στάδιο, με τον κόσμο να τους αποθεώνει για την τεράστια προσφορά τους. Όσα έχουν πετύχει ο Θανάσης και ο Παύλος στο μπάσκετ δεν θα μπορέσει κανείς να τα ξεπεράσει», είναι δεδομένο πως ρίχνει γέφυρες στους αδερφούς Γιαννακόπουλους και κάτι έχει στο μυαλό του.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x