Stoiximan Super League

Με Νίνη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Έφτασε η ώρα και για άλλη μια επιστροφή. Μετά από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ήρθε η στιγμή και για τον Σωτήρη Νίνη να δηλώσει "παρών" στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Έτσι ο νεαρός διεθνής μέσος μετά από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού του, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του τριφυλλιού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή το απόγευμα.

Έφτασε η ώρα και για άλλη μια επιστροφή. Μετά από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ήρθε η στιγμή και για τον Σωτήρη Νίνη να δηλώσει "παρών" στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Έτσι ο νεαρός διεθνής μέσος μετά από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού του, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του τριφυλλιού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή το απόγευμα.

Ο Νίνης είχε τραυματιστεί στους χιαστούς στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Ισραήλ στις 2 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αρχίσει να γυμνάζεται και να ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας.

Σήμερα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκρινε ότι είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο "τριφύλλι" σε ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Φυσικά, ο Νίνης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο αυριανό παιχνίδι.

Αναμένεται να περάσει σε ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει χρόνο και έτσι στα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ και Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να ξεκινήσει.

Κάτι αντίστοιχο, δεν συνέβη –τελικά- με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, παρά τις εκτιμήσεις που υπήρχαν και για δική του συμμετοχή στην αποστολή. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός όπως και ο Λέτο.

Μαζί με τον Αργεντινό από τις κερκίδες θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι οι Ρούντολφ, Πετρόπουλος, Σεϊταρίδης, Κοτσόλης, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Λαγός και Φουρλάνος, καθώς και ο τιμωρημένος Σιμάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x